Keystone logo
Augusta University

Augusta University

Augusta University

Introduksjon

Board of Regents definerer Augusta University som Georgias helse / vitenskap / medisinske høyskole. Og vi er det. Stolt. Vi er også et dynamisk, omfattende forskningsuniversitet som tilbyr mer enn 150 studieområder fordelt på ti høyskoler gjennom lavere, høyere og profesjonelle programmer.

Universitetets ti høyskoler og skoler har virkelig plassering i Georgia i hele Augusta og på satellittcampusene i Athen, Albany, Roma og Savannah.

Augusta University er for de som ønsker å lykkes. Det er for mennesker som ønsker å gjøre en forskjell, som ønsker en opplevelse som gir dem verktøyene til å vinne i livet. De setter muligheten først, krever interaksjon og ledelse, og vil gå sine egne veier. De er den typen mennesker som ønsker å hjelpe andre som er interessert i nye teknologier og eldgamle filosofier og som vil bli utfordret.

Som studenter kan du fokusere på det som inspirerer deg. Vi hjelper studentene å finne veien og justere målene sine ved å forberede dem på suksess. Fra dag én støttes studentene gjennom beriket læring i og utenfor klasserommet. Den avrundede utdannelsen du får vil forberede deg på en ubegrenset mulighet.

Vi tilbyr over 80 studenter fordelt på 10 skoler og høyskoler. Våre programmer er utviklet for å forberede neste generasjon ledere, og oppdager funn, fortreffelighet, tverrfaglig studie, innovasjon, kommunikasjon og samarbeid. Uansett hvor du er på din akademiske reise, venter samfunnet vårt på at du skal sette sitt preg.

Augusta University Campus Recreation gir Augusta University studenter, fakultetet og personalet muligheter til å delta i fysiske og kulturelle aktiviteter. Flere muligheter over hele campus fordype studenter i virkelige opplevelser som vokser nødvendige lederegenskaper og evner.

Steder

  • Augusta

    15th Street,1120, 30912, Augusta

    Spørsmål