Keystone logo

American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

A logo

Introduksjon

Deans Velkommen

CAS Dean Peter Starr

Den College of Arts and Sciences ved American University tilbyr deg en utfordrende liberal arts utdanning innen et levende og mangfoldig fellesskap av studenter fra alle 50 stater og 150 land. De College of Arts and Sciences fakultet inkluderer nasjonalt og internasjonalt bemerket kunstnere, forskere og lærere forpliktet til innovative tilnærminger til undervisning og fremragende forskning og kreative bestrebelser. Hvert år, verdens ledere, fremstående forskere fra andre institusjoner, og kjente utøvere på sine felt kommer til campus for å oppmuntre til åpen debatt om aktuelle saker og å eksponere studentene til utviklingen banebrytende i sitt felt.

Enten du velger en etablert lavere store eller innen masterstudier eller designe din egen tverrfaglig grad, vil du delta i alvorlig intellektuell forespørsel i klasserommet. Du vil dra nytte av det brede utvalget av praksisplasser og samfunnstjeneste aktiviteter innen kunst, utdanning, humaniora, naturvitenskap og samfunnsvitenskap i Washington, DC, og har mulighet-på egen hånd eller i samarbeid med et medlem av fakultetet til delta i forskning og kreative bestrebelser samt i mange klubber, studentaktiviteter, og serviceorganisasjoner på AU campus.

Dine opplevelser i og utenfor klasserommet vil skape bred visjon og forståelse du trenger for å lykkes i din fremtidige karriere og til å bli en utdannet og ansvarlig verdensborger.

Mission og fakta

Den College of Arts and Sciences er dedikert til god undervisning, stipend, kunst, og service til sine lokale, nasjonale og internasjonale samfunn.

Skolen gir et rikt utdanning i de liberale kunst og vitenskap for alle amerikanske universitetets lavere grads studenter, og tilbyr utfordrende studieprogram for sine bachelor- og master majors; og fremmer fremragende forskning, praksis og skapende virksomhet.

Skolen er forpliktet til kjernen formål liberal utdanning: å fremme fri og rasjonell diskurs, fremme en forståelse for mangfoldet av menneskelig erfaring, og gi de kritiske intellektuelle ferdigheter som er nødvendige for å navigere en raskt skiftende verden, og integrere kunnskap på tvers av faggrenser.

historie

En global outlook, praktisk idealisme, en lidenskap for offentlig tjeneste: De er en del av Det amerikanske universitetet i dag, og de var i lufta i 1893, da AU var chartret av kongressen. George Washington hadde drømt om en "nasjonal universitet" i landets hovedstad. Men det tok John Fletcher Hurst å grunnlegge et universitet som på mange måter, uttrykker den drømmen.

President Woodrow Wilson offisielt innviet universitetet den 27. mai 1914, og har de første hovedfagsstudenter ble tatt opp. The College of Liberal Arts ble etablert i 1925, med de første 75 studentene innrømmet at høsten.

Gjennom historien til American University, har College of Arts and Sciences skiftet navn flere ganger. Ved første kjent som "College of Liberal Arts," ble navnet endret til "College of Arts and Sciences" i 1939. For en kort periode ble det kjent bare som "Undergraduate College" før navnet ble konvertert tilbake til "College of Arts and Sciences" i 1956.

Den største skole eller høyskole ved American University, College of Arts and Sciences har for tiden 2,931 studenter, 339 heltid fakultetet, og mer enn 150 grader som tilbys. Mens College er stadig økende, endrer aldri forpliktelse til å fremme fri og rasjonell diskurs, fremme en forståelse for mangfoldet av menneskelig erfaring, og gi de kritiske intellektuelle ferdigheter som er nødvendige for å navigere en raskt skiftende verden, og integrere kunnskap på tvers av faggrenser.

Steder

  • 4400 Massachusetts Avenue, NW, , 20016, Washington

Spørsmål