Keystone logo
백석 연구소

백석 연구소

백석 연구소

Introduksjon

Baek Seok-Won er forankret i Jesu Kristi evangelium og den nådige kunngjøringen om at “sannheten vil frigjøre deg”. (Johannes 8:32) Institusjonen vår søker å dyrke globale ledere med ferdigheter, visdom og personlighet basert på et kristent verdensbilde. 백석 연구소 har to universiteter, Baekseok Culture University og Baekseok University, og Baekseok College of Art.

Det ligger i Cheonan, en velstående og voksende by omtrent 90 kilometer sør for Seoul. Det tar 35 minutter med KTX (høyhastighetstog), litt over en time med bil eller buss, og litt mer med T-banen. Sentrum ligger omtrent 10 minutter fra campus og har varehus, teatre, restauranter og andre fasiliteter. Utenfor byen ligger et fredelig landlig område med åser, innsjøer og vingårder. Det er historiske steder, museer, uavhengighetshaller, folkelandsbyer og varme kilder innen 30 til 40 minutter med bil fra Baekseok University.

Baekseok University ligger ved foten av et lavt fjell og er omgitt av trær, og tilbyr den ultimate kombinasjonen av moderne akademisk raffinement i et uberørt miljø. Den kontinuerlig voksende campus har ikke bare mange gode programmer, men tilbyr også mange fasiliteter som gir både studenter og lærere gleden av å bli et Baekseok-universitet.

Steder

  • Cheonan-si

    Cheonan-si, Sør-Korea

    Spørsmål