Keystone logo
Barry University School of Podiatric Medicine

Barry University School of Podiatric Medicine

Barry University School of Podiatric Medicine

Introduksjon

Det er mange grunner til å forfølge en karriere som podiatrisk lege. Det er en medisinsk / kirurgisk karriere som er både utfordrende og givende. Med den aldrende befolkningen og den globale diabetesepidemien som går gjennom USA, vil det være en økt etterspørsel etter podiatriske leger av høy kvalitet i fremtiden.

Det er mange grunner til å seriøst vurdere Barry University School of Podiatric Medicine som studienes arena. Ligger i vakre Sør-Florida, er vårt program akkreditert av Council on Podiatric Medical Education. Kommisjonen anerkjenner vårt universitet på colleges of the Southern Association of Colleges and Schools. Vårt internasjonale fakultetsteam inneholder verdenskjente eksperter innen medisinsk utdanning, idrettsmedisin og sårpleie med dobbelt- og tredobbelt ombord.

Studentene våre blir undervist i små grupper og har muligheten til å forfølge togradersalternativer. Faktisk har flere blitt utdannet siviløkonom gjennom Andreas School of Business. Det er flere frivillige alternativer tilgjengelig for studentene våre i det mangfoldige South Florida Community og mange muligheter for å forske med fakultetet. Faktisk har mange studenter vært medforfatter av arbeidet i fagfellevurderte tidsskrifter. Yucatan Crippled Children's Project gir studentene mulighet til å hjelpe vanskeligstilte samfunn i utlandet.

På Barry Universitys School of Podiatric Medicine er vår kliniske utdannelseserfaring uten sidestykke. Studentene roterer gjennom åtte forskjellige sykehus og klinikker i hele Miami-området. De siste teknologiske innovasjonene gjennomsyrer læreplanen, fra forelesningsteknologi og e-læringsopplevelser det første året til å spore student-pasientinteraksjoner med "state of the art" -teknologi i klinikkene.

Steder

  • Miami

    Northwest 115th Street,320, 33168, Miami

    Spørsmål