Keystone logo
Basic Health Care College Of FVH

Basic Health Care College Of FVH

Basic Health Care College Of FVH

Introduksjon

Vi er et team som består av profesjonelle og kompetente ansatte innen sosial- og helseområdet og det pedagogiske området som brenner for etterutdanningsområdet. Vår kunnskap og erfaring dekker et bredt spekter av fagområder, og vi leverer profesjonalitet og kompetanse på høyt nivå.

Vi fokuserer på behovene til din bedrift og er basert på din situasjon. Dette betyr at vi kan strukturere skreddersydde, fleksible og spesielle kurs i disse dager eller konferanser for den enkelte arbeidsplass.

Teamet vårt av kompetente og erfarne lærere vet hva som er i bevegelse. Vi har fingeren på pulsen og kan trekke på vårt brede profesjonelle nettverk. For å styrke den enkelte deltakers mulighet for overføring tar vi utgangspunkt i praksis, og vi jobber med for eksempel undervisning i differensiering, handlingslæring, simulering og digital læring.

I etterutdanningsavdelingen har vi fokus på utvikling på alle nivåer. Vi vet at ansatte hele tiden står overfor nye utfordringer og problemer. Og vi vet at utvikling krever mange individuelle ansatte. Vi deltar i ulike nettverk på kommunalt, regionalt og nasjonalt nivå og ser samarbeid som en viktig komponent i vår egen kompetanseutvikling.

Steder

 • Fredericia

  6. Julivej,67, 7000, Fredericia

  • Kolding

   Tvedvej,7, 6000, Kolding

   Spørsmål