Keystone logo
Baylor College Of Medicine

Baylor College Of Medicine

Baylor College Of Medicine

Introduksjon

Baylor College Of Medicine er et helsevitenskapelig universitet som skaper kunnskap og bruker vitenskap og funn til videreutdanning, helsetjenester og samfunnstjeneste lokalt og globalt.

Baylor College Of Medicine er et helsevitenskapelig universitet med en arv av fortreffelighet og en visjon for å forbedre helsen gjennom vitenskap, stipend og innovasjon.

Vi har vedtatt kjerneverdiene som vi tar med i alt vi gjør på høgskolen. Disse verdiene er respekt, integritet, innovasjon, teamarbeid og fortreffelighet. På hver av våre fire skoler - School of Medicine, Graduate School of Biomedical Sciences, School of Health Professions og National School of Tropical Medicine, tar vi inn disse verdiene, slik vi gjør i våre misjonsområder for forskning, pasientomsorg, utdanning og samfunnstjeneste.

Det krever talentene og den flittige innsatsen til vårt akademiske ledelse, fakultet, ansatte og praktikanter for å opprettholde den fortreffeligheten vi befaler. Jeg ser dette arbeidet hver dag av alle rundt meg. Baylor College Of Medicine er et eksepsjonelt sted.

Baylor College Of Medicine rangerer konsekvent som et toppvalg for medisinstudenter, studenter og helsefagstudenter.

Steder

  • Houston

    Baylor Plaza,1, 77030, Houston

    Spørsmål