Keystone logo
Bellin College

Bellin College

Bellin College

Introduksjon

En sykepleie- eller medisinsk bildebehandling gir en sjanse til å hjelpe, helbrede og bringe håp, lære og blomstre - å finne et formål, oppfylle en lidenskap og få et belønningsliv. Ved Bellin College er vi viet til å gi deg en utmerket utdannelse som oppfyller dette løftet og forbereder deg på kravene fra det raskt skiftende helsemiljøet.

En fokusert læreplan, omfattende praktisk praksis, ledelse og service-læring, og dedikasjon til verdiene av fortreffelighet, integritet, fellesskap og omsorg hjelper våre studenter til å lykkes faglig og profesjonelt.

Bellin College er dedikert til å forberede helsepersonell ved å tilby et intellektuelt stimulerende miljø med fokus på ledelse, samfunnstjeneste og livslang læring som fremmer dyktighet innen helsepraksis og profesjonens fremgang.

Bellin College fakultetet er tilretteleggere, forbilder og ressurser i læringsprosessen. Vi tilbyr et miljø som støtter en mangfoldig studentpopulasjon. Vi arbeider med fremragende utdanning ved å hjelpe studenter med å utvikle kritiske tenkende ferdigheter for å forplikte seg til høyskolens verdier av fortreffelighet, integritet, fellesskap og omsorg.

Undervisning / læring er en dynamisk oppdagelsesprosess som oppnås gjennom interaksjon og engasjement. Fakultetsmedlemmer implementerer samarbeidende undervisningsstrategier i partnerskap med studenter for å oppnå programresultater. Studentene deler ansvaret for å oppnå læringsmålene sine gjennom deltakelse i utdanningsprosessen. Som medskapere av læringen er studentene ansvarlige for å utvikle en vitenskapelig tilnærming til læring gjennom assimilering og integrering av ny kunnskap, utnyttelse av teknologi og livserfaringer.

Nyutdannede fra Bellin College er forberedt på å fungere i lederroller og påvirke sosiale, etiske, politiske og økonomiske spørsmål rundt helsevesenet.

Steder

  • Green Bay

    Eaton Road,3201, 54311, Green Bay

    Spørsmål