Keystone logo
Blue Cliff College

Blue Cliff College

Blue Cliff College

Introduksjon

Blue Cliff College er forpliktet til å bruke sine menneskelige og fysiske ressurser til å tilby tjenester som letter personlig vekst, faglig utvikling og en følelse av ansvar for studentene våre.

Det primære formålet med Blue Cliff College er å hjelpe studentene med å utvikle et høyt nivå av kompetanse, som oppnås gjennom jakt, assimilering og formidling av kunnskap i akademiske programmer. Det mest overbevisende formålet med høgskolen er å forberede studentene til å fungere dyktig i et konkurransedyktig samfunn i den karrieren de ønsker, og å skape en bevissthet om faglig og sosialt ansvar i dem, sammen med en forståelse av prinsippene for etisk oppførsel.

Vår filosofi er å inspirere studentene til å streve for fortreffelighet og oppnå maksimalt personlig potensial. Blue Cliff oppfordrer hver student til å strebe etter å være det beste han eller hun kan være i akademiske, forretningsmessige, sosiale, profesjonelle og personlige anstrengelser. Uansett hvilken akademisk interesse vi prøver å gi best mulig utdannelse. Vår vekt på læreplan, lavt forhold mellom student og lærer og praktisk erfaring vil sikre at Blue Cliff-kandidaten er grundig forberedt.

Steder

  • Fayetteville

    North College Avenue,3448, 72703, Fayetteville

    Spørsmål