Mester i ernæring og diettmat praksis
Bond University
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Bond University, Queensland, Australia, Australia
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
INNTAKSKRAV
Vitenskapelige minimumskrav er en lavere grad i helsevitenskap eller annen relatert grad med minst to biokjemi fag på andre årstrinn der første året kjemi er en forutsetning for disse fagene og to fysiologi fag også på andre årstrinn.
Kvalifiserte studieprogrammer ved Bond University:
- bachelor of biomedisinsk vitenskap
- Bachelor of Exercise and Sports Science
PROGRAM BESKRIVELSE
The Master of Nutrition and Dietetic Praksis er en australsk kvalifikasjonsrammeverk (AQF) Nivå 9 Mastergrad (Extended) dietetics programmet. Det legger en tydelig vekt på å utvikle kunnskapsbaserte utøvere med omfattende deltakelse i dietetics praksis i ulike sammenhenger både lokalt og i utlandet, samt inneha forskningserfaring.
Du vil få mulighet til å utvikle spesialiserte ferdigheter knyttet til praktisering av ernæring og dietetics gjennom omfattende faglig praksis plasseringer.
En unik funksjon i dette programmet er fullføringen av en internasjonal plassering. Denne erfaringen utvikler dine ferdigheter i internasjonal ernæring og dietetiske praksis, herunder utvikling av kulturell kompetanse. Du vil få et globalt perspektiv av effektene av ulike kulturelle, politiske, økonomiske og fysiske miljøer om ernæring og diettmat problemer som du kan integrere i din yrkesutøvelse.
Du vil også engasjere seg i prosjekter og muligheter som fokuserer på gründer praktisering av ernæring og dietetics å utvikle lederskap, ledelse, media og markedsføring ferdigheter.
PROGRAM STRUKTUR
Du må fullføre alle av følgende fag:
Semester 1
- Ernæring og matvitenskap
- Ernæring utredning og diagnostisering
- Ernæring Kommunikasjon og atferd
- Ernæring spørsmål og prioriteringer
Semester 2
- Klinisk Dietetics A
- Food Service Dietetics
- Ernæring og kronisk sykdom ledelse
- Public Health Nutrition Practice
Semester 3
- Klinisk Dietetics B
- Evidensbasert praksis i helsearbeid
- Professional Place Internship - fellesskap og Public Health Nutrition
- Professional Place Internship - Individuell Case Management A
Semester 4
- Health Research Design og planlegging
- Professional Place Internship - Food Service Management
- Professional Place Internship - Individuell Saksbehandling B
- Sports Nutrition
Semester 5
- Styring og ledelse for ernæring fagfolk
- Nutrition Research Internship A *
Semester 6
- Nutrition Research Internship B *
- International Nutrition Practice
PROFESJONELLE RESULTATER
The Master of Nutrition og Dietetic Practice Programmet har blitt utviklet for å produsere ernæring fagfolk som er utstyrt med et unikt sett av kunnskaper, ferdigheter og erfaring i forskning og praksis. Nyutdannede av programmet vil være i stand til å bruke sine ferdigheter og erfaring på tvers av en rekke områder, inkludert kliniske dietetics, privat praksis, mat service management, offentlig helse ernæring, corporate helse og velvære programmer, sports ernæring, matvareindustrien, ernæring i barnevernet sentre, skoler og alderen omsorg fasiliteter, samt forskning.
faglig anerkjennelse
Universitetet har påbegynt akkrediteringsprosessen med Dietitians Association of Australia (DAA), inkludert innlevering av en akkreditering uttalelse til DAA. Fullstendige opplysninger om stadiene i DAA akkrediteringsprosessen er tilgjengelig på www.daa.asn.au.
- Universiteter og anerkjennelse av kvalifikasjoner
- Akkreditering av dietetiske programmer
- Manual for akkreditering av dietetiske programmer.
Alle henvendelser vedrørende utviklingen av programmets akkreditering bør rettes til universitetets Dietetic Program Coordinator. * 30 studiepoeng emne.