Keystone logo
Boston University - College of Health & Rehabilitation Sciences: Sargent College

Boston University - College of Health & Rehabilitation Sciences: Sargent College

Boston University - College of Health & Rehabilitation Sciences: Sargent College

Introduksjon

Som en av landets ledende skoler for helse- og rehabiliteringsvitenskap, kombinerer Sargent fremragende fakultet, utfordrende akademiske læreplaner og toppmoderne fasiliteter for å gi streng utdannelse og eksemplariske kliniske erfaringer. Vår tverrfaglige tilnærming huser alle våre kliniske programmer under ett tak; dette miljøet gjenspeiler fremtiden for helsevesenet og fremmer en dyp forståelse for arbeid på tvers av yrkene.

Hjemmet til mer enn 1300 studenter og 450 studenter, tilbyr Sargent et sammensveiset miljø med små høgskoler i et stort, mangfoldig forskningsuniversitet. Professorer er støttende og tilgjengelige og har en ekte tilknytning til studentene sine. Sargent fakultet inkluderer noen av landets mest respekterte ledere innen helse og rehabilitering.

Oppdraget til Boston University College of Health and Rehabilitation Sciences: Sargent College er å fremme, bevare, formidle og bruke kunnskap i helse- og rehabiliteringsvitenskapene. BU Sargent College streber etter å skape et miljø som fremmer kritisk og innovativ tenkning for å tjene helsevesenets behov best i samfunnet.

En grad fra Sargent College forbereder studentene på en rekke givende og etterspurte karrierer. US Bureau of Labor Statistics Occupational Outlook Handbook vurderer Sargent-karrierer blant de med det høyeste vekstpotensialet av alle yrker som spores.

Helsefeltet er dynamisk, mangfoldig og vokser raskt - og det er også mulighetene for ettertraktede helsepersonell.

På Sargent vil du ha fordelen av å studere ved en ledende internasjonal forskningsinstitusjon med topprangerte programmer. I alle fire avdelinger forbereder vi studentene på måter som få andre skoler kan.

Sargents program for interprofesjonell utdanning (IPE) oppfordrer studenter på tvers av avdelingene til å forstå ulike helsepersonell ytterligere og utvikle ferdighetene de trenger for å utmerke seg i team.

Steder

  • Boston

    Commonwealth Avenue,635, 02215, Boston

    Spørsmål