Keystone logo
Botho University

Botho University

Botho University

Introduksjon

Botho universitet ble etablert i 1997 og har raskt utviklet seg gjennom årene til å bli en ledende flerfaglige høy kvalitet høyere utdanning leverandør. Botho Universitetet var en av de første lokale institusjoner i Botswana for å bli akkreditert av Human Resources Development Council (HRDC). Alle programmene er godkjent av Botswana Qualifications Authority (BQA) og Rådet om høyere utdanning (CHE) i Lesotho. Botho Universitetet tilbyr i dag programmer gjennom fire fakulteter nemlig Avdeling for økonomi og regnskap, Fakultet for Computing, Fakultet for teknologi og Applied Sciences og Avdeling for lærerutdanning og fjernundervisning. Alle våre programmer har blitt utviklet med innspill fra bransjen og dermed våre kandidater er klar til å treffe bakken kjører. Vi tilbyr for øyeblikket kvalifikasjoner fra sertifikatnivå til masternivå med planer på plass for doktorgradsprogrammer å bli rullet ut veldig snart. Med over 6000 studenter og nærmere 500 ansatte og vokser, er Botho universitetet et dynamisk og spennende sted å være.

Botho University tilbyr også et variert utvalg av programmer for etter-fagfolk og organisasjoner. Under Avdeling for lærerutdanning og Fjernundervisning, er det over 200 kortsiktige faglig utvikling programmer, som kan tilpasses for å møte kundens krav. Botho University har også forayed inn fjernundervisning, med vår første batch av fjernundervisning studenter som starter kurs i februar 2015. Vi er for tiden lokalisert i fire forskjellige studiesteder som ligger i Botswana - Gaborone, Francistown og Maun - og Lesotho - Maseru.

Botho universitetets strategiske fokus er å øke student mangfold ved å tiltrekke seg internasjonale studenter. Bortsett fra Botswana og Lesotho, vi allerede har en rekke studenter fra andre land i regionen som Sør-Afrika, Namibia, Zimbabwe, Zambia, Den demokratiske republikken Kongo, og Etiopia blant andre. Botho Universitetet har også en rekke internasjonale partnerskap med kjente internasjonale institusjoner som Universitetet i Venda i Sør-Afrika, Teesside University i Storbritannia, Ohio University, Black Hills State University og Wayne State University i USA, Indian School of Mines og Manipal University i India. Studenter som studerer med Botho Universitetet har en enorm mulighet til å dra nytte av disse internasjonale partnerskap gjennom våre studentutveksling. Våre studenter har begitt seg ut på banebryt internship prosjekter i India og reiste til USA og Storbritannia få internasjonal eksponering, alle er en del av vår enorme fokus på graduate arbeidsevne.

Botho Universitetet fast tror på å gi sine studenter med en overlegen læringsmiljø. Vi har kontinuerlig investert i utmerket infrastruktur og nyeste teknologi drevet læringsressurser. Vår campus i Gaborone er godt kjent for å være av internasjonale standarder og mange nasjonale og internasjonale arrangementer har blitt avholdt i våre lokaler på grunn av kvaliteten på fasiliteter, inkludert den prestisjetunge afrikanske Ungdoms Games i 2015. Vår kommende campus i Francistown er allerede å lage overskrifter for de rette grunnene og planer er på et avansert stadium å bygge en campus i Maun også.

Academic rigor kombinert med dyktighet i alle fritidsaktiviteter, sikrer at Botho universitetsutdannede har en potent kombinasjon av ferdigheter. Vi er en av de beste rangerte idrettsinstitusjoner i Botswana som har vunnet alle de beste utmerkelsene og mesterskap i landet. Dette er ikke overraskende med tanke på at vi har omfattende sportsfasiliteter for basketball, nettball, volleyball, fotball og sjakk.

Botho Universitetet er drevet av kjerneverdiene excellence, ledelse og innovasjon, og har som mål å bli et kompetansesenter i høyere utdanning og en driver for positiv sosial endring. Vårt fokus på kvalitet har resultert i Botho universitetet ble den eneste universitetet i Botswana med en BIM ISO 9001: 2008 sertifisert. Med en uklanderlig omdømme for kvalitet i markedet, er Botho universitetsutdannede fører an i å omforme økonomien.

Visjon

Botho Universitetet ønsker å være et senter for forskning, innovasjon og ledelse i høyere utdanning og en driver for positiv sosial og økonomisk endring.

Formålsparagraf

Opererer med en sterk økonomisk og levedyktig forretningsmodell, vil BU gi en kvalitet pedagogisk erfaring, kontinuerlig testet på nasjonale og internasjonale faglige standarder for å produsere godt avrundet, arbeidsføre kandidater for det globale markedet.

Steder

 • Gaborone

  Botho University Gaborone Campus Botho Education Park, Kgale,, , Gaborone

 • Gaborone

  Botho University Francistown Campus Plot 6434, Tati River Plots,, , Gaborone

  • Lesotho Online

   Botho University Lesotho Campus 4,Maseru Mall Thetsane Maseru, , Lesotho Online

   • Gaborone

    Botho University Maun Campus Opp. Maun Technical College, Boseja, , Gaborone

    Spørsmål