Keystone logo
Brunel Medical School

Brunel Medical School

Brunel Medical School

Introduksjon

Brunels 5-årige MBBS lar deg oppgradere med medisinsk kunnskap og faglige ferdigheter du trenger som ny lege, klar for videre opplæring i Storbritannia eller utenlands.

Det er 120 plasser tilgjengelig for internasjonale studenter for september 2023-oppføring

Brunel Medical School deler ut en rekke medisinstipend

Læringen din hos Brunel vil være teambasert, teknologidrevet og pasientfokusert og forberede deg på fremtiden for medisinsk praksis. Teambasert læring (TBL) er den viktigste undervisningstilnærmingen i de første årene. Dette er en omvendt klasseromstilnærming med vekt på hyppig overvåking av læring, og på interaktivt teamarbeid.

Helt fra første semester vil du lære om pasientbehandling fra overvåket interaksjon med ekte pasienter, gjennom vanlige plasseringer i allmennmedisinske operasjoner.

I år 3 vil du begynne dine kliniske utplasseringer på sykehus; ligger vest i Stor-London og Sørøst-England.

Skolen har som mål å transformere medisinsk utdanning og helsepraksis gjennom utdanning, forskning i kombinasjon med tverrfaglig samfunnsengasjement. Brunel medisinske nyutdannede vil ta vare på sine pasienter og lokalsamfunn med vennlighet, profesjonalitet og teamarbeid.

Fra september 2021 er vi glade for å introdusere en 5-årig bachelorgrad i medisin som fører til tildelingen av Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery (MBBS). Den nye Brunel Medical School er en del av College of Health and Life Sciences. Vår 5-årige MBBS i medisin er åpen for studenter fra utenfor Storbritannia og EU. Ved første anledning vil vi diskutere med Health Education England og Office for Students, for å gjøre oss i stand til å tilby vår medisingrad til studenter fra Storbritannia og EU (skal bekreftes) i nær fremtid.

Hvorfor studere medisin ved Brunel?

Kliniske plasseringer som spenner over London og Sørøst-England

 • I løpet av medisinstudiene dine ved Brunel, vil du gjennomføre et bredt spekter av kliniske plasseringer. Her vil du ikke bare observere, du vil ha muligheten til å bruke din kliniske kunnskap til virkelige kliniske situasjoner.

Stipend

 • Brunel Medical School vil tildele 10 stipend spesifikt for MBBS Medicine for 2021/22 oppføring. For informasjon vennligst besøk stipendets nettside.

Fokus på samfunnsmedisin

 • Et spennende element i vår MBBS i medisin er hvordan du vil bruke din kliniske kunnskap i våre lokalsamfunn. Du vil se på "det større bildet" ved å lære hvordan du sikrer god helse for alle, ikke bare helsen til én pasient. Denne verdifulle erfaringen lokalt kan brukes til fordel for lokalsamfunn rundt om i verden.

Lær vitenskapen og "kunsten" innen medisin

 • Her på Brunel underviser vi ikke naturfag isolert, du må vite hvorfor du lærer. Du vil lære alt om medisinvitenskapen – hvordan leger bruker oppdatert vitenskapelig forskning for å hjelpe beslutningstaking. Du vil også lære "kunsten" av medisin - hvordan evidensbasert medisin brukes på hver pasient du vil se.

Forbered deg på 'verdens' medisin

 • Vi vil gi spesialistråd, støtte og veiledning for de som ønsker å ta USMLE eller MCCEE .
 • Du vil lære om det 21. århundres utfordringer vi står overfor, dets innvirkning på helsen, og hvordan dette forholder seg til praksisen med å ta vare på pasienter. Du vil oppdage betydningen av forebygging, folkehelse, rehabilitering og andre aspekter av klinisk medisin på global skala. Vi vil forberede deg til å praktisere medisin ikke bare i Storbritannia og hjemlandet ditt, men også på verdensomspennende nivå.
 • Den utviklede "digitale" verden - Gjennom vår innovative læreplan vil du oppleve en rekke teknologier, f.eks kunstig intelligens, robotikk, virtuell virkelighet og å levere virtuelle konsultasjoner.
 • Utviklingslandene - Du vil bli opplært til å praktisere medisin ved å vurdere tegn og symptomer til pasienten uten mange aspekter ved moderne teknologi. I noen tilfeller uten strøm!

En primær medisinsk kvalifikasjon

 • En britisk medisinsk grad er anerkjent over hele verden. Du vil oppgradere med en primær medisinsk kvalifikasjon, som gir deg foreløpig registrering hos GMC og lisens til å praktisere i Foundation Year 1 / Residency Year 1-stillinger.

Vær en del av vårt internasjonale samfunn

 • Verdens studenter kaller Brunel hjem, noe vi er ekstremt stolte av. Faktisk er det 150 av verdens land representert på Brunel som gir deg muligheten til å leve og studere som en del av et mangfoldig, globalt samfunn.

Garantert studentinnkvartering på campus i West London

 • Vi har over 4500 moderne, komfortable og trygge rom med en rekke overnattingsmuligheter på campus.

130580_Box-image-x700.jpg

"Vi er stolte av vår medisinske skole i verdensklasse på Brunel, som har som mål å forberede deg på medisin fra det 21. århundre i en rekke kliniske og samfunnsmessige omgivelser. Spesielt vil vi bygge inn kunnskap og forståelse av integrerte omsorgssystemer der både fysisk og psykisk helsehjelp i økende grad leveres i samfunnet, støttet av fremskritt innen digital teknologi. Vi vil produsere leger med kunnskap, ferdigheter, fleksibilitet og pasientsentrert fokus til å praktisere medisin over hele verden."

Professor Paul Hellewell

Prorektor og dekan, College of Health and Life Sciences

Steder

 • Uxbridge

  Brunel University London, Kingston Lane, UB8 3PH, Uxbridge

  Spørsmål