Keystone logo
Cabarrus College Of Health Sciences

Cabarrus College Of Health Sciences

Cabarrus College Of Health Sciences

Introduksjon

Cabarrus College Of Health Sciences gir progressiv, eksemplarisk helseutdanning.

Cabarrus College Of Health Sciences kåret til den beste lille høgskolen i North Carolina i 2016, og har utviklet seg fra en liten sykepleierskole til en robust utdanningsinstitusjon som tilbyr grader i syv helsefaglige fagområder. Fra ett års vitnemål til tilknytnings-, bachelor- og mastergrader - inkludert deltids- og nettalternativer - tilbyr vi et alternativ som passer våre behov, enten du er fersk innen helsevesenet eller allerede er ansatt og ønsker å fremme karrieren din.

På vår toppmoderne campus, som ligger på eiendommen til Atrium Health Cabarrus, lærer du deg i et oppslukende, profesjonelt helsemiljø som belyser fortreffelighet og gir uovertruffen klinisk erfaring i virkeligheten. Du lærer av ekspertfakultet som gir individuell instruksjon og er forpliktet til å hjelpe deg med å lykkes mens du er her og etter at du er ferdig utdannet.

Studentene våre har 90+ prosent bestått på lisensiering og sertifisering, langt over statlige og nasjonale gjennomsnitt, og 96 prosent jobber i helsetjenester innen seks måneder etter endt utdanning.

Steder

  • Concord

    Medical Park Drive Northeast,401, 28025, Concord

    Spørsmål