Keystone logo
© Dr. Seyed Mahmood Nikbakht Zadeh
California State University San Bernardino

California State University San Bernardino

California State University San Bernardino

Introduksjon

Institutt for helsevitenskap og menneskelig økologi er forpliktet til å gi omfattende utdanning og opplæring til en mangfoldig gruppe studenter, og gi dem mulighet til å utmerke seg i alle aspekter av helse. Med et bredt spekter av akademiske tilbud, tar vi sikte på å utstyre studentene våre med kunnskapen og ferdighetene som er nødvendige for å ha en positiv innvirkning på helse og velvære til enkeltpersoner og lokalsamfunn. Våre bachelorprogrammer er designet for å imøtekomme de utviklede behovene til helsesektoren.

Bachelor of Science i miljøhelsevitenskap fokuserer på å adressere det avgjørende skjæringspunktet mellom menneskers helse og miljøet. Studenter i dette programmet utforsker måter å identifisere og redusere miljøfarer, og sikre fremme av folkehelse og sikkerhet.

Bachelor of Science in Health Services Administration tar en ledelsesorientert tilnærming, og forbereder studentene til å lede og optimalisere helseorganisasjoner. Med fokus på helsepolitikk, økonomi og strategisk planlegging, fremstår nyutdannede som effektive ledere som er i stand til å navigere i kompleksiteten i helsevesenet.

I Bachelor of Science i folkehelse fordyper studentene seg i de større problemene som påvirker samfunnenes helse, utvikler strategier for å forebygge sykdommer og forbedre den generelle trivselen. Dette programmet gir en dyp forståelse av epidemiologi, helsefremmende og politikkutvikling, og sikrer at nyutdannede er godt rustet til å møte presserende folkehelseutfordringer.

For de med lidenskap for ernæring og dens innvirkning på menneskers helse, tilbyr vi Bachelor of Science i ernæringsvitenskap og kosthold. Dette programmet trener studentene til å bli registrerte dietister, som spiller en viktig rolle i å fremme sunne kostholdsvaner og sykdomsforebygging. Etter hvert som studentene går videre i sin akademiske reise, gir vi dem muligheter til å satse på høyere utdanning gjennom våre doktorgradsprogrammer.

Master i Health Services Administration tilbyr en mer dyptgående utforskning av helsevesenets ledelsesprinsipper, og forbereder fagfolk til å drive endring og innovasjon i bransjen.

Vår mastergrad i folkehelse gir studentene mulighet til å bli folkehelseutøvere, utstyrt for å vurdere og adressere helseforskjeller, utforme intervensjonsprogrammer og gå inn for evidensbasert politikk.

Til slutt fokuserer mastergraden i ernæringsvitenskap på banebrytende forskning og avansert praksis innen ernæring, slik at nyutdannede kan bli ledere innen ernæringsterapi og forskning.

Ved Institutt for helsevitenskap og humanøkologi er vi dedikert til å produsere kompetente og medfølende helsepersonell som er klare til å takle utfordringene i et dynamisk og stadig utviklende felt. Gjennom en blanding av strenge akademikere, praktiske erfaringer og ekspertveiledning fra fakultetet, får studentene våre makt til å skape meningsfull endring og bidra betydelig til forbedring av globale helseresultater.

Campus funksjoner

    Steder

    • San Bernardino

      5500 University Parkway, 92407, San Bernardino

    Spørsmål