Keystone logo
Cardiff University BSc medisinsk kjemi
Cardiff University

BSc medisinsk kjemi

Cardiff, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

3 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 28 200 / per year *

På universitetsområdet

* for utlandet | for hjemmeår to og tre: £9.250 / år ett: £9.000

Introduksjon

Dette treårige kurset gir en bred introduksjon til hovedområdene i kjemi i det første året og spesialiserer seg i de påfølgende årene i kjemi og overførbare ferdigheter som trengs i farmasøytisk industri. Gjennom studiene vil du tilbringe mange timer i laboratoriene våre for å få praktisk erfaring i teknikkene for stoffsyntese og testing og utvikle dine forsknings-, matematiske og beregningsmessige ferdigheter. Du vil også lære om ledelse, ledelse og prosjektplanlegging. I det siste året vil du få muligheten til å spesialisere deg på et område som er interessant eller viktig for deg gjennom et originalt prosjekt.

Hvorfor studere dette kurset

Medisinsk kjemi er et fremtidsrettet gradskurs som tar for seg fremtidens problemer, knytter seg til industrien og strekker seg utover laboratoriet for å dekke områder som forretning, markedsføring og bærekraft.

Fremtidssikker opplæring

Et fremtidsrettet kurs som gir fremtidssikker opplæring for et bredt spekter av karrierer.

Få ferdigheter samfunnet trenger

Studer viktige emner som å lage vaksiner for nåværende og fremtidige pandemier, og å lage bærekraftige legemidler som er snille mot planeten og rimelige for alle.

Learn Beyond the Lab

Gå utover laboratoriet til områder som prosjektledelse, virksomhet, markedsføring, økonomi, drift, strategi, bærekraft, lederskap og mer.

Opptak

Stipend og finansiering

Program undervisningsavgift

Om skolen

Chat with students

Spørsmål