Keystone logo
Cardiff University Master i optometri
Cardiff University

Master i optometri

Cardiff, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

4 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 28 200 / per year *

På universitetsområdet

* for utlandet | for hjemmeår to, tre og fire: £9.250 / år ett: £9.000

Introduksjon

Vi kombinerer progressiv helseutdanning, pasientbehandling av høy kvalitet, forskning i verdensklasse og eksepsjonelle kliniske og undervisningsfasiliteter for å inspirere deg til å bli en fremragende optometrist.

Dagens optometrister er autonome øyepleiere som spiller en direkte rolle i å forbedre pasientenes syn og øyehelse. Optometrister praktiserer i ulike helsemiljøer, inkludert lokalsamfunn, sykehus og hjemmemiljøer. De jobber med pasienter og allmennheten for å vurdere, diagnostisere, behandle og håndtere problemer med øynene og synssystemet. De kan hjelpe pasienter ved å foreskrive optiske apparater som briller og kontaktlinser, ved å håndtere øyehelseproblemer, inkludert terapeutiske medikamenter eller laserbehandlinger, i tillegg til å gi forebyggende, rehabiliterende og andre råd om øyebehandling til publikum.

Øyehelsetjenester er et felt i rask utvikling, og registrerte optometrister kan velge å trene videre i et voksende spekter av kliniske subspesialiteter. Mange av dagens optometrister skriver ut medisiner mot øyeproblemer uavhengig av lege og spiller en viktig rolle i øyehelseteam.

Vårt program vil tillate deg å få kunnskap og ferdigheter til å registrere deg som optometrist hos General Optical Council. Du vil lære å håndtere selvsikkert og autonomt et bredt spekter av optiske og medisinske øyeproblemer ved kvalifisering. Du vil ha unike muligheter til å observere og jobbe i våre interne spesialiserte øyeklinikker fra universitetet ledet av vårt høyt kvalifiserte tverrfaglige øyepleieteam. Senere, i løpet av programmet, vil du ta på deg mer ansvar for pasientbehandling og finpusse dine kliniske ferdigheter mens du jobber både under din utvidede kliniske plassering organisert av College of Optometrists og i våre universitetsspesialistklinikker.

Innebygd i programmet vårt er muligheter for å oppnå utvalgte høyere kvalifikasjoner fra College of Optometrists, og forbereder deg på utvidede roller og fremtidige endringer i optometrifaget. Du vil etablere et utmerket grunnlag for ytterligere spesialistutdannede kliniske eller forskningskarriereveier, og du vil være godt forberedt til å møte livslang læring, lederskap og faglig utviklingsutfordringer, slik at du kan trives i moderne britisk optometrisk praksis.

Hvorfor studere denne kursen

Dette programmet vil gi deg den vitenskapelige og kliniske kunnskapen for å registrere deg som optometrist hos General Optical Council.

Innebygde høyere kvalifikasjoner

Våre programmer har innebygd høyere faglige kvalifikasjoner som gjør at du kan spesialisere deg i et bestemt interesseområde.

96 % sysselsetting

96 % av kandidatene våre var i høyt kvalifiserte jobber 15 måneder etter at kurset ble avsluttet. (Kandidatutfall 2020/21-undersøkelse)

£22 millioner optometrianlegg

Skolen vår holder til i et dedikert £22 millioner optometrianlegg med en innebygd øyeklinikk.

Forskningsaktivt personale involvert i kursdesign og -levering

De fleste av våre lærere er praktiserende forskere og i mange tilfeller ledende eksperter på sine felt.

Opptak

Stipend og finansiering

Program undervisningsavgift

Om skolen

Chat with students

Spørsmål