Keystone logo
Cardiff University MPharm Apotek
Cardiff University

MPharm Apotek

Cardiff, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

4 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 28 200 / per year *

På universitetsområdet

* for utlandet | for hjemmeår to, tre og fire: £9.250 / år ett: £9.000

Introduksjon

Vårt MPharm-program er utviklet for å utstyre deg med kunnskapen, ferdighetene og erfaringen du trenger for å ta fatt på en karriere som farmasøyt. Skolen vår er internasjonalt kjent for den enestående kvaliteten på undervisningen og forskningen vår.

Å gjennomføre MPharm ved Cardiff University betyr å studere ved en av de beste farmasiskolene i Storbritannia.

Dagens farmasøyter er ikke bare eksperter på oppdagelse og levering av legemidler, de spiller en direkte rolle i å forbedre pasientenes helse og velvære. Mange skriver nå ut medisiner uavhengig av lege. Vi er stolte av å trene fremtidens farmasøyter, og etter hvert som farmasøytens rolle utvikler seg, gjør programmet vårt det samme for å reflektere denne spennende utviklingen.

Fremfor alt streber vi etter å sikre at våre nyutdannede er klare for neste steg i karrieren og de mange mulighetene som venter dem.

Det er grunnen til at 95 % av studentene våre som deltok i 2022 General Pharmaceutical Council sin registreringseksamen besto første gang, høyere enn det totale nasjonale gjennomsnittet på 82 %. I mange år har 100 % av våre nyutdannede som har søkt på forhåndsregistrering på apotekutdanning lykkes med å sikre seg en opplæringsplass.

På dette fireårige internasjonalt respekterte programmet vil du lære om oppdagelsen og utviklingen av nye medisiner og utforske deres kjemiske, fysisk-kjemiske, farmakologiske og toksikologiske egenskaper. Du vil også studere den kliniske bruken av medisiner og farmasøytens rolle i å forbedre pasientresultatene som en del av tverrprofesjonelle helseteam.

Du vil lære om den underliggende patofysiologien til mange menneskelige sykdommer, og hvordan bruken av medisiner kan stoppe, bremse progresjonen av eller reversere sykdomsprosesser.

Du vil bli undervist i alt dette av vårt team av verdensledende akademiske ansatte og farmasøyter som har et bredt spekter av ekspertise. Faktisk rangerte vi felles første School of Pharmacy nasjonalt i det nyeste Research Excellence Framework. Dette er et direkte resultat av kvaliteten og banebrytende karakteren til våre forskningsprosjekter.

Noe av læringen din vil foregå sammen med studenter fra andre helsefaglige disipliner som en del av vår tverrprofesjonelle utdanning, og du vil også få muligheten til å gjennomføre en rekke utplasseringer i både tradisjonelle og rollefremvoksende omgivelser, inkludert samfunnsapotek og sykehusapotek, fastlege praksis og spesialiserte helse- og sosialomsorgsmiljøer. Dette vil gi deg uvurderlig erfaring i frontlinjen av helsetjenester.

Vår forpliktelse til å tilpasse oss de skiftende behovene til apotekfaget

Vårt MPharm-program er under kontinuerlig gjennomgang som en del av vår pågående forpliktelse til å forbedre kurset vårt for å reflektere endringer i farmasipraksis og sikre at våre nyutdannede har ferdighetene, kunnskapen og erfaringen de trenger for å fortsette på neste trinn i farmasikarrieren. Denne gjennomgangen er underbygget av standardene for farmasiutdanning og opplæring produsert av vårt reguleringsorgan, General Pharmaceutical Council.

Hvorfor studere denne kursen

En tett sammensveiset, L lang-etablert skole

En veletablert skole med over 100 år med dyktighet innen undervisning og forskning.

Toppskole for fremragende forskning

Vi rangerer Joint First School of Pharmacy i Storbritannia for kvaliteten på undervisningen og forskningen vår i henhold til Research Excellence Framework.

Toppbeståtte priser for forhåndsregistreringseksamen

95 % av studentene våre som gikk på registreringsprøven til General Pharmaceutical Council i 2022 besto den første, høyere enn det samlede landsgjennomsnittet på 82 %.

Store karrieremuligheter

98,5 % av våre nyutdannede er i høyt kvalifiserte jobber og/eller videreutdanning på høyere nivå 15 måneder etter at kurset avsluttes. (Kandidatutfall 2020/21)

Opptak

Stipend og finansiering

Program undervisningsavgift

Om skolen

Chat with students

Spørsmål