Keystone logo
Carl Remigius Medical School

Carl Remigius Medical School

Carl Remigius Medical School

Introduksjon

Den Carl Remigius Medical School utdanner fagfolk og ledere som er nødvendig i helsesektoren. På steder i Frankfurt am Main, Hamburg, Idstein, Köln og München, har vi Bachelor- og Masters Kurs heltid og deltid på. Av og våre kandidater sikre og videreutvikle det høye nivået av helsevesenet i Tyskland, vi i fellesskap tar samfunnsansvar.

vår filosofi

Sammen med våre kandidater, antar vi samfunnsansvar. Det er å sikre vårt mål, det høye nivået av helsevesenet i Tyskland og utvikle seg. For at vi gjør i Carl Remigius Medical School målrettet og fremtidsrettede eksperter og ledere fra, som er sterkt behov i bransjen.

Som et strategisk utdanning partner for helsetjenester selskaper i HRM problemstillinger utviklet Carl Remigius Medical School innovative konsepter og passende opplæring for medisinske, helseøkonomisk og terapeutisk sektor. Dette er et resultat av kontinuerlig dialog med beslutningstakere fra ledende bransjeforeninger. På bakgrunn av demografiske endringer og teknologiske utviklingen, analyserer vi behovene til den voksende arbeidsmarkedet i helsevesenet. Resultatene er inkludert i våre studieprogrammer.

Våre kandidater er forberedt på den høye praktisk orientering i studien på utfordringene i markedet, de fungerer i nye, relevante fagområder, og antar viktige grensesnitt posisjoner. Professionals Studenter opprette Carl Remigius Medical School med riktig kompetanseutvikling, grunnlaget for deres neste karrierevalg. Du antar lederansvar, kontrollere viktige prosjekter i spenningsfeltet mellom helse og økonomi, eller spille en viktig rolle i endringsledelse.

Kursene av Carl Remigius Medical School har en tverrfaglig og helhetlig tilnærming; slik at de oppfyller grunnleggende krav som skal oppfylles av helsepersonell. Våre instruktører er erfarne utøvere, kommer fra mange forskjellige områder av helsesektoren og dermed øke bevisstheten om ulike tilnærminger og synspunkter.

Kurs og Steder

I hyllest til fødestedet til vår navnebror Frankfurt er den største av antall kurs plassering. Flere er i byene Hamburg, Köln og München, samt i Idstein im Taunus. Dermed er vi meget godt posisjonert i Tyskland. den 18. Mars 2016 starter Carl Remigius Medical School med sju kurs:

 • Lege Assistance (B.Sc., heltid)
 • Helse og sykepleie (B.Sc., dual)
 • Health Management of Health Professions (B.Sc., deltid)
 • Medical Education (BA, deltid)
 • Ledelse og styring i helse- og sosialtjenester (MA, deltid) Tverrfaglig behandling i pediatri (M.Sc., deltid)
 • Naturmedisin og Complementary Medicine (M.Sc., deltid)

Steder

 • Frankfurt

  Carl Remigius Medical School, Marienburgstr. 2, 60528, Frankfurt

  • Hamburg

   Carl Remigius Medical School, Alsterterrasse 1, 20354 , Hamburg

   • Idstein

    Carl Remigius Medical School, Limburger Straße 2 , 65510, Idstein

    • Cologne

     Carl Remigius Medical School, Im MediaPark 4d / 2.OG, 50670 , Cologne

     • Munich

      Carl Remigius Medical School, Charles-de-Gaulle-Str. 2, 81737 , Munich

      Programmer

      Spørsmål