Keystone logo
Casa Loma College

Casa Loma College

Casa Loma College

Introduksjon

Casa Loma College er en privat institusjon og godkjent for drift av California Bureau for Private Post-Secondary Education.

Casa Loma College er dedikert til å tilby den høyeste standarden for utdanning, service og fortreffelighet innen allierte helsefag. Våre programmer er designet for å svare på studentenes skiftende behov ved å skape effektive instruksjonsmåter som utvider tilgangen til læring og gir voksne muligheter til å utvikle kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å oppnå sine faglige mål.

Casa Loma College mener at utdanning er en kontinuerlig prosess. Det tillater en person å forfølge læringsaktiviteter som er nødvendige for personlig og profesjonell vekst.

Høgskolen tildeler følgende grader: RN til BSN Bachelor of Science in Nursing, BS Allied Health Leadership and Management, Associate of Science Diagnostic Medical Sonography; Associate of Applied Science in Magnetic Resonance Imaging and Associate of Applied Science in Physical Therapist Assistant.

Vi er veldig stolte av studentenes suksess. Vi tror deres suksess er et resultat av utdannelse og opplæring av høy kvalitet ved Casa Loma College , våre engasjerte instruktører og administratorer, og ressursene vi gir til alle studenter.

Som en privat ideell California Corporation styres Casa Loma College av et styret av regenter.

Steder

  • Los Angeles

    Kester Avenue,6725, 91405, Los Angeles

    Spørsmål