Keystone logo
Case Western Reserve University School of Dental Medicine

Case Western Reserve University School of Dental Medicine

Case Western Reserve University School of Dental Medicine

Introduksjon

School of Dental Medicine ble organisert 21. juni 1892 som Dental Department of Western Reserve University, og åpnet den september med 21 studenter. I løpet av de første 25 årene av skolen eksisterte skolen i sentrum av Cleveland, på East Ninth Street og St. Clair.

I 1917 ble School of Dental Medicine en integrert del av universitetet, med en bygning på Adelbert Road.

Foto fra året 1917 av School of Dental Medicine, som ligger på Adelbert Road i Cleveland Ohio.

I 1969 flyttet den inn i en bygning ved siden av School of Medicine, School of Nursing og University Hospital i Cleveland som en del av et stort universitetsutvidelsesprosjekt. Dette trekket gjorde det til en av de mest komplette og moderne utdannings- og forskningsenhetene i landet, med plass til 368 DDS-studenter, 70 studenter og 250 pasientstoler. I 2003 ble navnet på skolen offisielt endret fra School of Dentistry til School of Dental Medicine, og graden som ble tilbudt endret fra Doctor of Dental Surgery (DDS) til Doctor of Dental Medicine (DMD). Siden organisasjonen har den tildelt grader til omtrent 4900 kandidater.

Foto fra 2003 av School of Dental Medicine, som ligger på Adelbert Road i Cleveland Ohio.

Foto av dagens School of Dental Medicine (Clinic Entrance).

I 2019 flyttet skolen til Sheila og Eric Samson Pavilion og Dental Clinic Building på Health Education Campus i Case Western Reserve University og Cleveland Clinic. Samson Pavilion på 477 000 kvadratmeter er hjemmet til studenter innen tannlege, sykepleie, medisin og lege. Å være under ett tak, og ha noen klasser som de alle tar sammen, oppmuntrer til kommunikasjon og samarbeid som kreves i det raske helsevesenet.

Steder

  • Cleveland

    Euclid Avenue,10900, 44106, Cleveland

    Spørsmål