Keystone logo
Case Western Reserve University School of Medicine

Case Western Reserve University School of Medicine

Case Western Reserve University School of Medicine

Introduksjon

Vi tilbyr banebrytende instruksjon i menneskelig anatomi til medisinstudenter, studenter og lavere studenter. Det er også hjemmet til internasjonale forskningsprogrammer innen paleontologi og paleobiologi.

Programmet vårt som fører til mastergrad i anvendt anatomi gir grundig opplæring for studenter som ønsker karriere som krever et solid fundament i menneskelig anatomi. Denne læreplanen er ideell for studenter med en rekke karrieremål, inkludert de som vil være fremtidige lærere i anatomi eller som vil fortsette karrierer innen medisin eller andre helseprofesjoner eller vitenskapelige felt som involverer anatomi.

MS i anvendt anatomi kan kombineres med MD-læreplanen i en fireårig felles MD-MS-læreplan. Dette gir en forbedret bakgrunn for medisinstudenter som planlegger å inngå kirurgiske spesialiteter, radiologi eller andre felt som er avhengige av en detaljert forståelse av menneskelig anatomi.

Anatomi-avdelingen spiller en primær rolle i å utdanne CWRU medisinstudenter i universitetsprogrammet i anatomiske vitenskaper, inkludert grov anatomi, histologi, nevroanatomi og embryologi. Disse emnene undervises i store, mellomstore og små grupper og i laboratorieinnstillinger.

Spørsmål