Keystone logo
Universidad CEU - Cardenal Herrera Grad i fysioterapi
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Grad i fysioterapi

Valencia, Spania

4 Years

Spansk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 8 320 / per year

På universitetsområdet

Introduksjon

Studerer på CEU UCH satser på et annet universitet i hva det gjør og hvordan det gjør det. Det kombinerer erfaring , med innovasjon . Det er internasjonalt uten å forlate hjemmet. Det er kort sagt å velge det mest komplette alternativet for å bli det du foreslår.

Hva gjør oss annerledes?

1. yrke i klasserommet

Fysioterapi er mye mer enn å hjelpe til med rehabilitering. Det er forebygging, det er diagnose, det er kurbehandlinger, det er terapeutisk støtte ... derfor er 70% av våre lærere aktive fysioterapeuter som også lærer.

2. Det internasjonale kallet

I din dag til dag ved CEU UCH blir du omringet av studenter fra over 70 land, og det er en fordel for deg i den globale verden vi lever i. Opprett relasjoner og synergier med mennesker fra hele verden og utvide horisonter. I tillegg, som CEU-student har du gratis engelskklasser uten å forlate universitetet, samt et stort antall internship-programmer og internasjonale opphold. Studenter fra flere land og nasjonaliteter bor sammen i våre klasserom. Derfor garanterer vi maksimal enkelhet, slik at elevene kan fullføre graden, og gjør praktisk trening av det siste kurset ( Practicum ) i opprinnelseslandene. Av disse har 70% jobbtilbud før de fullfører studiene.

3. Praksis, i midten av treningen

  • Konsentrasjon av alle studiepoeng i klinisk praksis (48 studiepoeng) i siste kurs. På denne måten utnytter studentene det praktiske potensialet, som allerede har fått all teoretisk praktisk opplæring i hver av spesialitetene.
  • Praktiserende Fysioterapi av CEU UCH er den største av alle spanske universiteter: 1200 timer . Dette representerer 50% mer reelle timer med klinisk praksis enn gjennomsnittet av spanske universiteter. Å være den eneste som oppfyller de internasjonale kravene i denne forbindelse ved å skaffe tittelen til fysioterapeut (i Frankrike, for eksempel, er minimum 1.050 timer).
  • Den praktiske opplæringen i klasserommet forbereder deg virkelig, slik at du, selv før du er ferdig med studiene, er forberedt på å behandle ekte pasienter (i 90% av tilfellene er Practicum-studentene oppmerksomme på at pasientene de har behandlet har en positiv utsikt over dem som fagfolk).
  • Faktisk har vi to avanserte læringsplasser for å behandle ekte pasienter der elevene kan sette i bruk kunnskapen gjennom karrieren: en banebrytende tjeneste i kardiorespiratorisk fysioterapi og en annen dedikert til analyse av bevegelse i pediatrisk fysioterapi og sport .

4. En dobbel pioner grad, av spesialisten i to grader

Vi har en unik dobbel grad i Spania, og den venter på deg. Så hvis det er så viktig for deg å behandle en pasient fra det fysiske synspunktet, fra det menneskelige eller følelsesmessige synspunktet, og du vil ha en mer komplett opplæring som hjelper deg med å forbedre sysselsetting i helse- eller fysioterapi, er det mulighet for Multipliser dine profesjonelle forventninger med hundre og du er bare ett skritt unna å gjøre det. CEU Cardenal Herrera University er pioner og spesialist i to grader, og det gir deg alle fasiliteter slik at du kan ta to kurs samtidig: med kompatible tidsplaner, med personlige reiseruter og selvfølgelig uten å betale dobbelt så mye. Så er de to universitetsekspertene i to grader.

Læreplan

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål