Keystone logo

Chung Shan Medical University

A logo

Introduksjon

På grunn av mangelen på tannleger i etterkrigstiden i løpet av 54-tallet i Taiwan, grunnla Dr. Ju-Chuan Chou Chung Shan Dental Junior College (antesedenten til Chung Shan Medical University ) i 1960 med det formål å trene tannleger. Skolen ble oppkalt etter Dr. Sun Yat-Sen, alias Chung-Shan, i anerkjennelse av sin patriotisme. Kravet om at instituttet skulle heves til høyskolenivå økte med tiden. Etter mye innsats og programhåndheving, i 1977, ble skolen vår gitt av Kunnskapsdepartementet for å gå videre til Chung Shan Medical and Dental College. Likevel fortsatte vi å utvikle oss og utvide oss. I 2001 ble instituttet omorganisert som Chung Shan Medical University (CSMU).

For tiden består CSMU av fire høyskoler, som er College of Medicine, College of Oral Medicine, College of Medical Sciences and Technology, College of Health Care and Management, College of Medical Humanities. Det er 21 akademiske avdelinger og 18 studenter. Vi har ca 450 heltidsfakulteter, 250 deltidsfakulteter og 260 ansatte som jobber på campus. Og omtrent 7566 studenter på grunn- og studenter er registrert.

I tillegg har vi som medisinsk universitet fire tilknyttede sykehusdistrikter --- Da-Ching District, Chung-Kang District, Wen-Hsin District og Chung-Shing District. Hvert distrikt har sine egne spesialiteter og toppmoderne kliniske fasiliteter, for eksempel den første PET-skannemaskinen i Taiwan.

Steder

  • Section 1, 40201, 110號

Spørsmål