Keystone logo

Chartered Institute Of Personnel Development (CIPD) Online

A logo

Introduksjon

Vi er den profesjonelle kroppen for HR og utvikling av mennesker - eksperter på arbeidsliv og karriere partner til over 140 000 medlemmer over hele verden. Vårt formål er å mester bedre jobb og arbeidsliv ved å forbedre praksis i mennesker og organisasjonsutvikling, til fordel for enkeltpersoner, bedrifter, økonomi og samfunn.

Vi mener at så vel som å skape verdier for organisasjoner og økonomier, arbeidet kan og bør dra nytte enkeltpersoner og samfunnet for øvrig også. Arbeidet må gjøre mer enn å dekke våre grunnleggende økonomiske behov - det skal gi oss mening og formål, og bidra til vår generelle trivsel.

Vårt formål

Som registrert veldedighet, vi ble etablert for å fremme kunsten og vitenskapen om styring og utvikling av mennesker for allmennyttige formål. Vi er forpliktet til ikke bare å finne og forkjemper måter å definere og organisere arbeidet som skaper økonomisk og samfunnsmessig verdi, men også for å fremme måter å forbedre individuelle arbeidslivet.

HR og L & D yrker holder nøkkelen til å låse opp at sweet spot. God personalledelse og utvikling er ikke bare bra for de økonomiske resultatene i en gitt virksomhet, men også for trivsel av arbeidsstokken og for den langsiktige velstanden økonomiene og samfunnene vi alt arbeid.

Vår visjon

Vi tror at ved å dyrke og utvikle et fellesskap av fagfolk som Champion bedre jobb og arbeidsliv, vil vi bidra til at arbeid skaper verdier for enkeltpersoner, organisasjoner, økonomi og samfunn.

Vår visjon er å definere og representere den internasjonale standarden for excellence i mennesker og organisasjon ledelse og utvikling.

Vi vil gjøre dette ved å:

  • bruke vår stemme til å påvirke relevante interessenter og oppmuntre dem til å investere i HR yrke, samt andre funksjoner som bidrar til å mester bedre jobb og arbeidsliv
  • sikre at HR yrke (og CIPD medlemskap) er fortsatt respektert og klarert hele verden ved å utvide og styrke definisjonen av profesjonalitet i HR, og sikre at HR fagfolk i fremtiden er utstyrt med kunnskap, ferdigheter og atferd tjene som tillit og respekt
  • investere i CIPD egen framtid som en bærekraftig kunnskapsbedrift som setter standarden for forskning i mennesker og organisasjonsutvikling

Steder

  • Chartered Institute of Personnel and Development 2016, 151 The Broadway, SW19 1JQ, UK Online

Spørsmål