Keystone logo
Concordia University

Concordia University

Concordia University

Introduksjon

School of Nursing utvikler sykepleiere som er klare til å utmerke seg i dagens utfordrende helsevesenssammenheng. Som sykepleierstudent i Ann Arbor ved Concordia University , lærer du å ta vare på mennesker i alle aldre både i akuttomsorg og i samfunnet. Instruktører og klasseromopplevelser blander faglig strenghet med lidenskap for omsorg, en balanse som utvikler deg unikt både for å tjene med profesjonell fortreffelighet og for å oppfylle din følelse av å ringe når du bryr deg og tjener gjennom hele karrieren.

School of Nursing er dedikert til å tilby en grundig Kristus-sentrert utdanning som utvikler og inspirerer dyktige fagpersoner som er forberedt på å tjene ved å fremme helse og helbredelse med fortreffelighet, integritet og medfølelse.

Sykepleieprogrammet ved Concordia University Ann Arbor er et ekstra campussted for sykepleierprogrammet ved Concordia University Wisconsin. Baccalaureat-graden i sykepleieprogram ved Concordia University Wisconsin er akkreditert av Commission of Collegiate Nursing Education, One Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington DC 20036, 202-887-6791. Mer akkrediteringsinformasjon finner du på Concordia University Wisconsin's Nursing-nettsted.

Steder

  • Ann Arbor

    Concordia University Ann Arbor 4090 Geddes Rd. Ann Arbor, MI 48105, , Ann Arbor

    Spørsmål