Keystone logo
Crown University College

Crown University College

Crown University College

Introduksjon

Crown University er en sampedagogisk høyere institusjon med en beviselig utdanningspolitikk som tilbyr en bredde av kompetanse som skaper livsendrende muligheter for genuin original og innovativ forskning med utsikt fra det 21. århundre. Våre programmer er utviklet basert på psykomotoriserte, modulbaserte og tidsuavhengige og interaktive utdanningssystemer med industrisertifiserte og validerte profesjonelle opplæringsstandarder som er lette i teorien, men tunge på resultater, men likevel drevet av en problembasert tilnærming designet for å eksportere høyere utdanning utenlands. I dagens konkurransedyktige arbeidsmarked er det ikke bra nok å bare ha en anerkjent grad - du trenger å "gå og snakke bransjens språk". ICVP vår utstyrer deg og forvandler deg til å bli en verdifull ressurs for arbeidsgiveren din.

Mens de fleste universiteter rundt om i verden forbereder studenter til å bli en avrundet akademisk utdannet, har Crown University gått et skritt videre. Alle kandidatene våre blir preparert for å bli bransjesertifiserte og validerte fagpersoner (ICVP). Crown har utviklet ICVP i mange bransjer som hjelper til med å utstyre sine nyutdannede med bransjespesifikk kunnskap og ferdigheter. Som en ICVP-utdannet ville du ikke bare tjene en grad, men få omfattende praktisk kunnskap om en bestemt bransje.

Som et universitet med ny fremvoksende styrke skapt med et internasjonalt publikum i tankene, er vi klar til å gjøre verden til studentenes klasserom og utvider deres globale perspektiver. Utvid deres horisont og koble dem på internasjonalt nivå gjennom teknologioverføring, utenlandske studieturer, Semester Abroad Program (SAP), interkulturelle livevideo-diskusjoner, klasser av gjesteforelesere fra eksperter i partnerbransjen. Vår bransjefokuserte og enhetlige læreplan blander de siste læringsinnovasjonene og samarbeidsprosessene for å gi studentene en mer engasjerende, effektiv og motiverende måte gjennom Blackboard, World of Business Ideas (WOBI ™), spill, wikier, podcaster og andre interaktive plattformer.

accra, ghana, west africa
lapping / pixabay

Syn

Universitetet er lenket av trepartssyklusen for videresending av fremgang:

  • Å mynte en krone av dyktighet og danne en kjerne til det universelle menneskehetens universitet ved å knytte et nært sammensveiset samarbeid med industri og næringsliv for å vitenskapelig analysere behov og problemer i lokal sammenheng og sette dem i et globalt perspektiv for å møte arbeidsverdenens overveldende krav.
  • Å utvikle teknisk gjennomførbare og levedyktige metoder og programmer, endre fra den mer teoretiske læringsfasen (kursarbeid) til karriere-spesifikk (opplæring på jobb) gjennom å designe, evaluere og implementere utviklingsprosjekter for bærekraftig levebrød.
  • For å bli en ruvende døråpner i utdanningsgrensene og stigen for å anta ledelse, må du gradvis ansette. Ved å gi et verdifullt bidrag til den overordnede globale styring, fred, sikkerhet og rettferdighet.

Oppdrag

  • Misjonen til Crown er å gjenvinne Afrikas fortid ved å slå ut bransjesertifiserte og validerte fagpersoner som kan gå i tale og få støtte som verdensklasse sentrum for fremragende kompetanse som er tenkt å drive en hybrid, psyko-motorisert, modulær og tids- uavhengige programmer som vårt flaggskip.
  • Siden Crown er verden og verden er Crown. Vi søker å bygge utmerkede fakulteter, fremragende undervisning, påvirkende forskning, forståelse av den globale virkeligheten og de beste kandidatene i alle programmer.

© Crown University College

139179_PHARM.Ddp.png

Steder

  • Accra

    Crown University College Unit 00A, 335 Place Parcel No 88, Block 6 N1 North, , Accra

Spørsmål