Keystone logo
Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts

Introduksjon

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts er et senter for pedagogisk dyktighet, og dyrker neste generasjon lærere og ledere innen orientalsk medisin. Høgskolen er kjent for sin akademisk strenge og transformative læreplan, sin tjeneste for samfunnet og sitt eksemplariske lederskap innen orientalsk utdanning.

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts gir kvalitetsutdanning innen klassisk kunst og vitenskap om kinesisk medisin, og uteksaminerer fagfolk som tilbyr uavhengig og samarbeidende pleie i forskjellige omgivelser, og beriker samfunnene deres med daoistisk medisin.

Administrasjonen, fakultetet og personalet i Daoist Traditions støtter et sett med prinsipper som styrer hvordan vi gjør vårt arbeid, samhandler med hverandre og oppfyller vårt oppdrag som høyskole. Vi jobber flittig med å flette våre ledende prinsipper inn i alt som skjer i Daoist Traditions for å påvirke de som er i høyskolesamfunnet positivt.

Daoist Traditions College Of Chinese Medical Arts , det er et masternivåprogram i orientalsk medisin (MAOM), doktorgradsprogrammet (DACM) og akkrediteringskommisjonen akkrediterer sertifikat i kinesisk urtemedisinsprogram (CCHM) for akupunktur og orientalsk medisin (ACAOM) .

Steder

  • Asheville

    Montford Avenue,382, 28801, Asheville

    Spørsmål