Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Dignity Health Global Education in collaboration with American University

Dignity Health Global Education in collaboration with American University

Dignity Health Global Education in collaboration with American University

Introduksjon

Om DHGE + American Universitys partnerskap

DHGE og American University's School of Professional and Extended Studies (SPExS) gikk sammen om å levere ledende utdanningsprogrammer for helsepersonell innen prosjektledelse, administrasjon og informasjonsteknologi.

138241_American_University_Washington_DC_logo_logotype.png

Om American University

American University er en privat institusjon som ble grunnlagt i 1893. School of Professional and Extended Studies (SPExS) leverer handlingsdyktig kunnskap og ferdigheter i den virkelige verden til elever på alle trinn av deres utdannings- og karriereise. Deres omfattende, erfaringsmessige tilnærming gir tilpassede muligheter som fremmer studentenes liv og samfunn. Ved å utnytte de unike egenskapene til Washington, DC, former de morgendagens arbeidsstyrke gjennom innovativ undervisning, grundig anvendt stipend, kreative partnerskap og praktisk arbeidserfaring.

DHGE logo
/ DHGE

Om DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) er det ledende utviklingsselskapet innen helsevesen. DHGE er dedikert til å tilby tilpassede utdanningsmuligheter og en student-sentrisk opplevelse, og utvikler online programmer og løsningsutviklingsløsninger med industri for industrien. De oppnår dette målet ved å samarbeide med topprangerte akademiske institusjoner og tankeledende fagpersoner.

programmer

Certificate in Healthcare Project Management

Steder

  • Washington

    4400 Massachusetts Ave NW, 20016, Washington

    Spørsmål