Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Dignity Health Global Education in collaboration  with DePaul University

Dignity Health Global Education in collaboration with DePaul University

Dignity Health Global Education in collaboration  with DePaul University

Introduksjon

Om partnerskapet: DHGE og DePaul University

Samarbeidet mellom Dignity Health Global Education og DePaul University forener ekspertisen til et av de største helsevesenet i USA, gjennom et av DHGEs morselskaper, og det største katolske universitetet i USA med over 120 år i USA. utdanningsmessig erfaring.

DePaul University logo
/ photo courtesy of DHGE

Om DePaul University

DePaul er det største katolske universitetet i USA og det største private, ideelle universitetet i Midtvesten, med mer enn 22 000 studenter og rundt 300 akademiske og profesjonelle programmer. DePaul ble etablert i Chicago i 1898, og fortsetter å styrke det som gjør det unikt: respekterte akademikere, virkelighetskunnskap og en forpliktelse til samfunnsansvar, alt informert om stedet det kaller hjem - den urbane og flerkulturelle byen Chicago. Universitetets særegne oppdrag etablerer et sterkt fundament for en inkluderende liberal-arts utdanning, religiøs pluralisme og sosial rettferdighet - ansvarsområder som varer i universitetets liv i dag.

138240_dhgelogo2.png

Om DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) er det ledende utviklingsselskapet innen helsevesen. De er dedikert til å tilby tilpassede utdanningsmuligheter og en student-sentrisk opplevelse, de utvikler online programmer og arbeidsstyrkeutviklingsløsninger med industrien, for industrien. De oppnår dette målet ved å samarbeide med topprangerte akademiske institusjoner og tankeledende fagpersoner.

programmer

  • Attest i helserett og samsvar
  • RN til MS i sykepleie - Family Nurse Practitioner (BS Entry)

Steder

  • Chicago

    Chicago, USA

    Spørsmål