Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Dignity Health Global Education in collaboration with Webster University

Dignity Health Global Education in collaboration with Webster University

Dignity Health Global Education in collaboration with Webster University

Introduksjon

Om partnerskapet: DHGE og Webster University

DHGE og Webster University har inngått samarbeid med å tilby kreditt- og ikke-kredittbærende programmer innen helseundervisning. Denne sammenkoblingen kombinerer Websters globale dyktighet i undervisning med DHGEs ledende industriinnsikt for å gi dynamiske, relevante muligheter for enkeltpersoner som jobber i helsevesenet.

Webster University logo
/ Dignity Health Global Education

Om Webster University

Webster University består av et handlingsorientert globalt nettverk av fakultet, ansatte, studenter og studenter som knytter kraftige bindinger til hverandre og med sine samfunn over hele verden. Webster ble grunnlagt i 1915 i St. Louis, Missouri, og er et privat non-profit universitet med studenter som studerer på campussteder i Nord-Amerika, Europa, Asia og Afrika. Universitetet er opptatt av å sikre læringsopplevelser av høy kvalitet som forvandler studenter til globalt statsborgerskap og individuell dyktighet.

Publikasjoner som US News og World Report har anerkjent Webster University som et av de beste universitetene i Midtvesten. Webster har også blitt sitert av publikasjoner som Diverse Issues in Higher Education for sin dedikasjon til å tilby utdanningsmuligheter til et mangfoldig studietall.

Universitetet var blant de første i landet som tilbyr online programmer og tilbyr i dag en robust katalog over studenter som kan fullføres online. Webster er også blant de første universitetene som tilbyr utdanningsmuligheter til aktivt militært personell ved å drive satellittcampus på militærbaser.

138614_dhgelogo.jpg

Om DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) er det ledende utviklingsselskapet innen helsevesen. DHGE er dedikert til å tilby tilpassede utdanningsmuligheter og en student-sentrisk opplevelse, og utvikler online programmer og løsningsutviklingsløsninger med industri for industrien. De oppnår dette målet ved å samarbeide med topprangerte akademiske institusjoner og tankeledende fagpersoner.

programmer

  • RN til BSN - Registrert sykepleier til bachelor i naturvitenskap i sykepleie

Steder

  • Webster Groves

    Webster Groves, USA

    Spørsmål