Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine

Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine

Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine

Introduksjon

Divisjonen for Graduate Medical Sciences (GMS) ved Boston University School of Medicine (BUSM) er en anerkjent leder innen forskning og høyere utdanning innen biomedisinsk vitenskap. Våre over 900 studenter kan velge mellom 33 fagområder, med tverrfaglige programmer tilgjengelig på mange områder. Studentene kan forfølge Ph.D. eller MD / Ph.D. grader i 15 forskjellige avdelinger og programmer. Mastergrader kan tjene på mange av disse feltene, samt i medisinsk vitenskap, mental helse rådgivning og adferds medisin, klinisk forskning og andre vitenskapelige og helsetjenester orienterte disipliner. Sertifikater er også tilgjengelige i flere studieområder.

59782_WelcomeGMSbanner.jpg

GMS ligger i den historiske South End of Boston i sentrum av et moderne by akademisk helsesenter, Boston University Medical Center (BUMC), som inkluderer Boston University School of Medicine , Boston University School of Public Health og Boston University Henry M. Goldman School of Dental Medicine . Også på campus er Boston Medical Center , en av Bostons ledende undervisningssykehus og den primære lærerforbundet til BUSM. Sammen har disse institusjonene en verdensklasse fakultet med mange etablerte samarbeid mellom kliniske og grunnleggende forskere. Dette gir en unik mulighet for studenter å delta i oversetterlig og tverrfaglig forskning ved hjelp av toppmoderne kjernefasilitetene (f.eks. Bildebehandling, flytcytometri, proteomikk og genekspresjonsanalyse). Besøk vår Studentlivsside for å lære mer om livet på campus og i Boston.

Historie

Boston University Medical School har en rik historie fra 1848 da den begynte som New England Female Medical College. Spesielt var det den første institusjonen i verden som tilbyr medisinsk utdanning til kvinner og også å uteksaminere den første svarte kvinnens lege. I 1873 fusjonerte høgskolen med Boston University, som ble den første medmenneskelige skole i nasjonen.

BUSM er nå hjem for nesten 1600 kandidater og medisinske studenter som har valgt å forfølge avansert grad i en institusjon som er forpliktet til å utdanne forskerne, legene og biomedisinske lærere i morgen, styrt av de institusjonelle læringsmålene, BU CARES .

Steder

  • Boston

    72 East Concord Street L-315, 02118, Boston

Spørsmål