Keystone logo
Duke-NUS Medical School

Duke-NUS Medical School

Duke-NUS Medical School

Introduksjon

Velkommen til Duke-NUS, Singapores flaggskip medisinskole.

Duke-NUS Medical School ble etablert gjennom et landemerkesamarbeid mellom to institusjoner i verdensklasse: Duke University og National University of Singapore (NUS), med mål om å tilby nyskapende utdanning og effektfull forskning som forbedrer utøvelse av medisin i Singapore og utover. .

Som en utdannet medisinsk skole, tiltrekker Duke-NUS de flinkeste sinnene fra en rekke bakgrunner, som bringer med seg betydelige akademiske og livserfaringer. Vår MD-pensum er designet for å gi studentene våre en mulighet til å bli fremragende klinikere og nysgjerrige, kritiske tenkere som også kan bidra til medisin som forskere, lærere, ledere, gründere eller beslutningstakere. Dette er grunnlaget for vår "Clinician First, Clinician Plus"-pensum.

Sammen med våre innovative utdanningsprogrammer er vi et forskningskraftverk, og våre fremstående forskere forandrer måten vi forstår, diagnostiserer og behandler sykdommer. Våre signaturforskningsprogrammer i verdensklasse er tilpasset kritiske områder av folkehelsebehov i Singapore. Disse sykdomsfokuserte, tverrfaglige programmene har lagt til rette for forskningsfunn som vil forbedre livene til pasienter i Singapore og rundt om i verden.

Skolen vår drar stor nytte av vårt strategiske partnerskap med Singapore Health Services (SingHealth), som inkluderer Singapore General Hospital, anerkjent som et av de beste sykehusene i verden. Gjennom vårt SingHealth Duke-NUS Academic Medical Center er vi i stand til å utnytte våre felles evner og infrastruktur for å utvikle fremragende kliniske utdanningsprogrammer og banebrytende forskningssamarbeid som omsetter grunnleggende vitenskap til bedre helse.

Enten du vurderer å studere, jobbe eller samarbeide med Duke-NUS, inviterer jeg deg til å utforske hva vi har å tilby gjennom nettstedet vårt og oppdage alt det flotte som skjer her.

182414_vmv_01.png
182413_vmv_02.png
182415_vmv_03.png

En medisinsk skole i amerikansk stil i Singapore

Duke-NUS Medical School er Singapores eneste medisinske skole i USA-stil, og trekker på den rike medisinske og forskningsopplæringen til Duke UniversityOpen i ny fane i North Carolina og fremragende ressurser ved National University of SingaporeOpen in new tab (NUS). Duke-NUS gir et kritisk læringsmiljø som trekker fra det beste fra begge universitetene for å forberede leger som kan transformere medisinpraksisen og forbedre liv.

Forbedring av medisinutøvelsen

Duke-NUS trener enkeltpersoner som vil få ferdighetene til å både praktisere og forbedre utøvelse av medisin. Gjennom Doctor of Medicine (MD)-programmet, PhD-programmet og MD/PhD-sporet forbereder Duke-NUS leger som vil være godt rustet til å praktisere i medisinens raskt skiftende verden, samt spille stadig mer kritiske roller i å oversette meningsfull vitenskapelig oppdagelser av kvalitetsinnovasjoner innen pasientbehandling. For dette formål er læreplanen designet for at studentene skal tilegne seg og forbedre kunnskapen, ferdighetene og holdningene som kreves av enhver lege: i profesjonalitet og etikk, medisinsk kunnskap, kommunikasjonsevner og gjennom klinisk erfaring. Utfyllende disse er ferdighetene som er nødvendige for å forbedre medisinsk praksis. Disse mener vi er forskning, teamarbeid, lederskap og kreativ og kritisk tenkning, som vist nedenfor.

Sterke partnerskap

Duke-NUS er bosatt på hovedcampusen til den største helsegruppen i landet, Singapore Health Services (SingHealth). Denne gruppen leverer samlet tverrfaglig omsorg blant 42 kliniske spesialiteter på tvers av et stort nettverk av sykehus, nasjonale spesialitetssentre og poliklinikker. Gjennom vårt samarbeid med SingHealth Group, Singapores største helseorganisasjon, spiller Duke-NUS en integrert rolle i å bygge et levende helsevesen og fremme akademisk medisin.

Bortsett fra SingHealth-institusjoner som National Cancer Center Singapore, National Heart Center Singapore, Singapore National Eye Centre og National Neurosciences Institute, samarbeider Duke-NUS også med forskningsinstitusjoner ved Agency for Science, Technology and Research (A*STAR).

Integrert klinisk omsorg, undervisning og forskning

Duke-NUS og SingHealth har innledet et ambisiøst partnerskap for akademisk medisin, som streber etter å legemliggjøre treparten av pasientbehandling, utdanning og forskning. For å nå denne visjonen er det etablert to institutter:

  1. 1. Academic Medicine Education Institute (AMEI)
    • Har som mål å skape et levende læringsmiljø
    • Hjelper fakultetet til å være fremragende lærere og utdanningsforskere
  2. 2. Academic Medicine Research Institute (AMRI)
    • Tar sikte på å muliggjøre forskningsorienterte karrierer for Duke-NUS/SingHealth-fakultetet for å oppnå ekspertise innen innovativ translasjons-, klinisk- og helsetjenesteforskning

Duke University er akkreditert av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges for å tildele lavere og høyere grader. Duke-NUS er ikke akkreditert av Commission on Colleges og akkrediteringen av Duke University omfatter ikke eller inkluderer Duke-NUS eller dets studenter.

Steder

Steder
  • Singapore, Singapore

Spørsmål