Keystone logo
D'Youville College

D'Youville College

D'Youville College

Introduksjon

D'Youville er en familie av tenkere og gjørere som jobber sammen til det bedre.

D'Youville er en privat høyskole som ligger på den livlige vestsiden av Buffalo, og forbereder studentene for det 21. århundre. D'Youville utmerker seg med å hjelpe studenter med å nå sine karrieremål, og gir karakter til å bli endringsagenter, og gjør det bra for seg selv og sine lokalsamfunn ved å gjøre godt.

Grå nonner ble grunnlagt i 1908 og oppkalte høgskolen etter Patron Saint Marguerite d'Youville for å være et medfølende lærested for de fra underrepresenterte befolkninger for å gi dem et bedre liv, en tradisjon som fortsetter i dag. D'Youville, en skole med en lang katolsk historie, ønsker studenter av enhver kultur, bakgrunn og tro velkommen, og er et sted der tradisjonene kan deles og respekteres åpent.

D'Youville har et urbane, voksende campusfellesskap med over 3000 studenter, og tilbyr mer enn 50 hovedfag i grunn-, doktorgrad- og doktorgradsstudier, inkludert avanserte sertifikater og akselerert læringsprogram. D'Youville har grader innen helsetjenester, næringsliv og fritidskunst, og oppfordrer studentene til å balansere mellomfaglige og utenomfaglige aktiviteter som integrerer samfunnstjeneste med kurs.

D'Youvilles stolte kandidater har den akademiske strengheten som er nødvendig for karrierer som gjør en forskjell og ferdighetene til å være ledere for morgendagens verden.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

 • Buffalo

  Porter Avenue,320, 14201, Buffalo

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål