Keystone logo
© Egas Moniz - Cooperativa de Ensino Superior
Egas Moniz School of Health & Science

Egas Moniz School of Health & Science

Egas Moniz School of Health & Science

Introduksjon

Egas Moniz er godt anerkjent for sin fortreffelighet og innovasjon innen høyere utdanning. Ettersom vi er sertifisert i henhold til ISO 9001:2008, fokuserer vi på opplæring av helsepersonell og å være et senter for sosialt ansvar, sterkt implantert i lokalsamfunnet, gjennom å tilby helsetjenester.

Egas Monizs vitenskapelige prestasjoner de siste årene, når det gjelder volum, innvirkning og kvalitet på vitenskapelig produksjon, antall patentsøknader og siteringer mottatt av forskningsproduksjon, antall sider på internett og antall tilbakekoblinger og omtaler på sosiale nettverk, førte til at vi oppnå 1. plass i SCIMAGO-rangeringen, blant private institusjoner i Portugal.

Egas Moniz internasjonale studenter øker, og de er ikke bare europeiske, men også latinamerikanske, midtøsten, asiatiske og afrikanske. Bortsett fra å være vertskap for internasjonale studenter, har Egas Moniz investert i internasjonaliseringen av undervisningsorganet sitt, ved å ansette internasjonale professorer både for undergraduate og post-graduate studier. Våre aktiviteter støttes av over 400 høyt kvalifiserte professorer.

Vår visjon om internasjonalisering er tuftet på viljen til å være en relevant kraft i internasjonal høyere utdanning. Vår høykvalitets universitetsbolig, som ligger på campus, med utmerkede fasiliteter, sikrer at institusjonen vår kan tilby alle forholdene som er nødvendige for at en internasjonal student skal trives.

Når det gjelder helsetjenester, fremhever vi vår tannklinikk og veterinærklinikk, begge på campus, så vel som vår Almada universitetsklinikk, Setúbal universitetsklinikk og Sesimbra sykehjem. Alle disse fasilitetene brukes til å forbedre studentens læring betydelig og komplettere de flere intramurale undervisnings-, forskning-, simulerings- og kliniske ferdighetslaboratoriene, samt alle de ekstramurale fasilitetene våre studenter deltar på, slik at de kan ha sin praktiske erfaring på en ekte arbeidsplass miljø.

Våre studieplaner inkluderer moderne pedagogiske metoder, der studentene tar en aktiv rolle i egen læring. Vårt pedagogiske forslag støttes av alle moderne e-læringsverktøy som er tilgjengelige, både for læring og evaluering.

Vårt pedagogiske forslag, selv om det er krevende, inkluderer et godt balansert arbeids- og privatliv, respekt for fritid og verdsetting av læreplanberikelse på forskjellige områder, og dermed muliggjøre fremtidige fagfolk med forbedrede ferdigheter og følsomhet, oppnådd i et avslappet og sunt miljø.

Vi takker på forhånd for tilliten og ser frem til å ønske deg velkommen.

Campus funksjoner

Ligger på et campus som har omtrent 5 hektar i Monte de Caparica (Almada kommune), tilbyr de to institusjonene et bredt og variert utvalg av lavere grader, mastergrader, integrerte mastergrader, postgraduate grader og en spesialisering innen helse. og rettsmedisin. Vi har cirka 2500 elever og 200 lærere. Investeringen i kvaliteten og kvalifiseringen til lærerpersonalet vårt, samt i fasilitetene og fasilitetene kan sees i ferdighetsnivået til de som uteksamineres fra EGAS MONIZ.

EGAS MONIZ er hele tiden opptatt av å gjøre tilgjengelig alle nødvendige midler for en god ytelse av lærere og elever, og vi tar dette som vårt direkte ansvar. På denne måten kan vi øke skolesuksess og nyutdannedes ansettbarhet. På dette nivået kan vi for eksempel nevne biblioteket og de mange tjenestene det tilbyr brukere, samt Office for Insertion in Active Life - GIVA.

Studentenes komfort og velvære er sikret av fremragende støttetjenester på campus, som kafeteriaer som serverer måltider, en lekeplass, treningsrom, områder for samvær og fritid, kopisenter, bokhandel, fasiliteter for studentforeninger, samt som medisinsk og psykologisk støtte. EGAS MONIZ har også en universitetsbolig med 211 rom på campus for studenter som ikke bor i nærheten.

Gjennom sin misjon og visjon er EGAS MONIZ videre basert på to hovedpilarer, i tillegg til undervisnings-læringselementet til studentene:

 • Fremme kunnskap gjennom forskning, utvikling og innovasjon, i Egas Moniz Interdisciplinary Research Center (CiiEM).
 • Å være koblet til samfunnet gjennom å anvende sin kunnskap og universitetsforskning, via levering av helsetjenester og andre, i tett artikulasjon med gradene.

  Opptak

  Hvem kan søke?

  Kandidater til den institusjonelle konkurransen:

  • Innehavere av videregående kurs eller juridisk tilsvarende kvalifikasjoner og som har gjennomgått opptaksprøver til høyere utdanning.
  • Innehavere av et utenlandsk videregående kurs og som ønsker å søke etter artikkel 20-A i lovdekret nr. 296-A / 98, av 25. september. Disse kandidatene må søke om ekvivalens for å fortsette studiene, sammen med en videregående skole, og etter at den tildelte ekvivalensen bør gå til lokalene til DGES for å be om erstatning av opptaksprøver, gjennom artikkel 20-A.

  Kandidater til den spesielle konkurransen:

  • Over 23 år gammel.
  • Studenter med universitetsdeltakelse (kursendring, overgang eller gjeninntreden).
  • Innehavere av høyere utdanning, medium og vitnemål for teknologisk spesialisering.

  Kandidater til spesialregimet:

  • Portugisisk diplomatisk oppdrag i utlandet.
  • Portugisiske utenlandske stipendiere eller myndighetspersoner i utlandet.
  • Offiserer fra de portugisiske væpnede styrker.
  • PALOP-stipendiater.
  • Utenlandsk diplomatisk oppdrag akkreditert i Portugal.
  • Høyytelsesidrettsutøvere.
  • Fra Øst-Timor.

  Studentuttalelser

  Steder

  • Monte de Caparica

   Campus Universitário, 2829-511, Monte de Caparica

   Spørsmål