Keystone logo
Escola Superior de Enfermagem de Coimbra

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra

Introduksjon

Studer i den eldste og største barnehage i Portugal

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra - ESEnfC

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra (ESEnfC) er en offentlig høyere utdanningsinstitusjon og en nasjonal og internasjonal referanse i utvikling og bekreftelse av sykepleiedisiplinen.

Den største og eldste sykepleierskolen i Portugal driver opplæring i samarbeid med nasjonale og internasjonale helse- og høyere utdanningsinstitusjoner for referanse, tilpasset nye sosiodemografiske behov og multikulturalisme, til kravene til det globale arbeidsmarkedet og livslang læring, som er den første i å tiltrekke sykepleiere.

Det er anerkjent og søkt internasjonalt for kvalifisering av fakultetet, for forskning og innovasjon, for de forholdene det tilbyr på nivå med biblioteker, simuleringssentre, kvaliteten på sin utdannet og forskerutdanning og sykepleieforskning. Det er den første Norgeskole i Portugal i akademisk, vitenskapelig, teknisk og kulturell mobilitet av studenter, lærere og ikke-professorer som sikrer at mer enn 30% av kandidatene har en studieperiode i utlandet.

Alle kandidater har mulighet til å delta i utvidelsesprosjekter i samfunnet, i forskningsprosjekter, i innovasjons- og entreprenørskapsprosjekter, som en del av en institusjon anerkjent av Verdens helseorganisasjon som sitt samarbeidssenter.

De fagfolk som er utdannet av ESEnfC, er sosialt anerkjente for fremragende internasjonal utdanning, noe som bidrar til en kultur som er preget av personens sentralitet, respekt for kreativitet, innovasjon, engasjement for skoleprosjektet, jobb / studievilje og på alle områder av opplæring, innovasjon og forskning.

Treningstilbud i sykepleie

På yrkesfaglig utdanning gjennomfører ESEnfC formelle bachelor- og postkursuskurs i sykepleiere og opplæringskurs for sykepleiere, og på høyeste nivå fremmer menneskelig, kulturell, vitenskapelig og teknisk opplæring, og , yrkesopplæring for andre teknikere og helsepersonell i ditt felt.

Å være en institusjon som bare fremmer undervisningen i sykepleie, har en studentpopulasjon på mer enn 2000 studenter i sykepleie, med studenter som kommer fra mer enn 30 land.

Den har avtaler med 120 universiteter i mer enn 30 land, inkludert 26 med referanseuniversiteter i Brasil. Det tillater dobbelt diplom med Federal University of Santa Catarina.

Steder

 • Coimbra

  Avenida Bissaya Barreto | Apartado 7001, , Coimbra

 • Coimbra

  Rua 5 de Outubro | Apartado 7001, , Coimbra

  • Coimbra

   Rua Dr. José Alberto Reis | 3000 – 232, , Coimbra

   Spørsmål