Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

Introduksjon

Innovasjon i bedriftsutdanning

Læring for sanntidsvirksomhet

ESEI tilbyr internasjonal forretningsutdanning som oppfyller kravene til globale virksomheter. Siden grunnleggelsen i 1989 har vi vært drevet av en lidenskap for å tilby forretningsprogrammer som gir relevante ferdigheter og profesjonell opplæring for å forbedre karriereutsiktene til studentene våre og forberede dem for suksess i et internasjonalt arbeidsmiljø.

Internasjonal anerkjennelse for fortreffelighet

UK og spansk akkreditering

ESEI er en anerkjent internasjonal institusjon for høyere utdanning i Spania. ESEI Bachelor-programmer er offisielle kvalifikasjoner tildelt av topp britiske universiteter. ESEI Master-programmer er private grader tildelt direkte av ESEI og Universidad Católica de Murcia (UCAM) - en av de mest prestisjefylte universitetsinstitusjonene i Europa, med et utmerket rykte innen forretningsutdanning.

ESEI Barcelona Campus - Beste by for internasjonale studenter

Topp 5 europeiske oppstartshub

ESEI er lokalisert i Barcelona, Spania, et internasjonalt forretnings- og innovasjonssenter. Arrangementer som Mobile World Congress, som tiltrekker seg over 100 000 mennesker årlig, gjør byen til et av de beste nettverksstedene i Europa. Våre potensielle kandidater har muligheten til å nettverke med gründere og investorer og knytte livslange forbindelser med klassekamerater, veiledere og fakultetet.

Internasjonalt fakultet og eksperter på næringsliv

Lær av erfarne fagfolk

ESEI internasjonale fakultet forsker, inspirerer og produserer kunnskap som er relevant for våre studenters behov. De foreslår en kollektiv tilnærming til komplekse problemer mens de utvikler individuelle talenter akademisk og profesjonelt. ESEI-fakultetet er fra hele verden og gir ESEI-studenter et virkelig globalt forretningsperspektiv.

Coaching for Excellence

Fakultetet vårt er profesjonelt aktive: de er administrerende direktører, bedriftseiere, gründere, markedssjefer eller andre ansatte på seniornivå i selskaper. ESEI er et springbrett for studentene våre til karrieren de ønsker, og fakultetet vårt er de som kan hjelpe dem å komme dit!

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/132760_01_portada.jpg " alt=" 132760_01_portada.jpg " data-json=" {"author":"photo courtesy of ","author_url":"", "kilde":""}" />

Praktisk forretningsmetodikk

Prosjektbasert læring (PBL)

Hos ESEI er vår høyeste prioritet å gi studentene våre en best mulig læringsopplevelse. Prosjektbasert læring forbinder elevene med den virkelige verden. Studentene får autonomi, fleksibilitet og ansvar for å jobbe sammen om prosjekter, som kan være en casestudie, en skriftlig rapport, en video, en rollespillaktivitet, en nettside etc. Rollen til lærerne våre er i hovedsak en tilrettelegger. De lager prosjektbriefene og overvåker fremgangen som teamene gjør uke etter uke, med regelmessige innsjekkingspunkter - akkurat som på arbeidsplassen.

Studentsentrert læring

Personlig oppmerksomhet i små klassegrupper

ESEI-studenter drar nytte av personlig veiledning og rådgivning fra våre internasjonale fagfolk innen utdanningsledelse. Klassestørrelsene er små for å oppmuntre og skape en kultur for å pleie og styrke talentet til ESEI-studentmiljøet.

Levende studentliv

Et mangfoldig fellesskap med 150 studenter fra mer enn 40 land

ESEI tilbyr en virkelig global opplevelse med internasjonale studenter fra ulike bakgrunner. ESEI-studentfellesskapet består av unge karriereinteresserte individer som brenner for næringslivet. Med et bakteppe av kjente arkitektoniske bygninger, fantastiske sandstrender, fantastisk middelhavsklima, spennende natteliv, fantastisk mat og en rekke kulturelle og sportslige aktiviteter, garanterer Barcelona studentene en uforglemmelig opplevelse innenfor et rimelig budsjett.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/132756_08_CAREEROPPORTUNITIES.jpg " alt=" 132756_08_CAREEROPPORTUNITIES.jpg " data-json=" {"author":"photo courtesy of ","author_url":"", "kilde":""}" />

Karrieremuligheter

ESEI kobler Talent med Business

ESEI tilbyr en unik mulighet til å få profesjonell erfaring i Barcelona. ESEI-studenter er i stand til å gjennomføre praksisplasser og få internasjonal yrkeserfaring med nasjonale og internasjonale selskaper lokalisert i Barcelona.

7 korte kurs for å forbedre ferdighetene dine ved ESEI

ESEI tilbyr en serie med korte kurs (3 timer i uken i 6 uker) for alle som er interessert. Enten du lærer deg tauene eller du allerede er en erfaren profesjonell, tilbyr disse nye kursene en måte for alle å tilegne seg nye ferdigheter eller forbedre eksisterende, uten å forplikte seg til et fullstendig program.

Våre korte kurs kan tas på campus eller eksternt. Og de er for tiden på tilbud!

Les videre for å finne ut hvilke korte kurs som tilbys dette semesteret og meld deg på i dag .

 1. Prosjektledelse og Lean Management
  Dette korte kurset tar en systematisk tilnærming til studiet av prosjektledelse. Målet er å utstyre studentene med verktøyene som trengs for å utføre effektiv ledelse som fastsatt av Project Management Institute (PMI).
 2. Digitale markedsføringsstrategier og -teknologier
  Et hett tema for det 21. århundres arbeidsverden, digital markedsføring og teknologiene blir ettertraktet.
  Dette korte kurset vil utforske hvordan merkevarer kan påvirke engasjement gjennom bruk av digitale plattformer. Den vil hjelpe studentene med å navigere i det store utvalget av digitale markedsføringsteknologier, og forklare hvordan hver enkelt kan brukes strategisk for å nå en bedrifts langsiktige mål.
 3. Forretningsplan: Oppretting og utvikling
  Oppmerksomhet, aspirerende startup-gründere! Dette korte kurset er nyttig for alle som er interessert i å starte sin egen virksomhet og lære å lage en forretningsplan.
 4. Søkemotormarkedsføring
  Search Engine Marketing (SEM) fokuserer på markedsføring av nettsteder ved å øke deres synlighet på søkemotorresultatsider. Med et økende antall mennesker som handler på nettet etter produkter og tjenester, har SEM aldri vært så viktig.
 5. Mobil markedsføring
  Mobilmarkedsføring er en flerkanals nettbasert markedsføringsteknikk. Det er fokusert på å nå et publikum via deres smarttelefoner, nettbrett eller relaterte enheter. Den bruker nettsteder, e-post, SMS, sosiale medier og mobilapplikasjoner for å kommunisere med kunder.
 6. Sportsmarkedsføring
  Sportsmarkedsføring fokuserer på promotering av sportsbegivenheter og -lag, samt promotering av andre produkter og tjenester i sportsbransjen.
 7. Idrettsetikk og samfunnsansvar
  Delt inn i to deler, fokuserer dette korte kurset på både etikk i idrett og sosialt ansvar i sportsbransjen.

Steder

 • Carrer de Montevideo, 31, 08034, Barcelona

Spørsmål