Keystone logo

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

A logo

Introduksjon

Start din suksesshistorie med oss!

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) er et høyt anerkjent privat universitet i Estland, som ligger i den flere prisbelønte Smart City kalt Ülemiste City. De viktigste temaene som knytter læreplanene våre er entreprenørskap og kreativitet. Vi tar sikte på å gi studentene ferdigheter, nettverk og tankesett for å endre liv og påvirke verden!

Vi ønsker studenter fra hele verden velkommen til å studere lavere og masterprogrammer som kan tas på engelsk, russisk og estisk. Våre studieprogrammer støttes av en IT-infrastruktur tilpasset behovene til heltid, deltid samt fjernundervisning.

Blant de mange grunnene til å velge Estonian Entrepreneurship University of Applied Sciences, skiller seks seg ut:

• Alle læreplanene våre er statlig akkrediterte.

• Vi er universitetet for gründere, av gründere og for (fremtidige) gründere. Vi tilbyr studentene intens kontakt med næringslivet gjennom studiene via besøksforedrag, regelmessige uformelle møter og praksisplasser.

• Vi er lokalisert i Tallinn, kåret til "Intelligent Intelligence of the Year 2020" og en av Europas hot-up hotspots med stadig forbedrende muligheter.

• Universitetet vårt er anerkjent av mange profesjonelle organisasjoner, og vi har mottatt flere priser fra den estiske regjeringen.

• Vi er markedsleder innen estisk privat høyere utdanning gjennom å være eksklusive, holde prosedyrene enkle og oppmerksomheten vår der det skal være - å gi våre 1600 studenter best mulig entreprenørskapsutdanning.

For å gjøre en søknad, se nettstedet for opptak og kurskrav, og sørg for at du sender inn søknaden din i tide, siden søknadsfristen for vårsemesteret 2021 for borgere utenfor EU og EU er allerede 18. desember 2020! Opptakets frist for fastboende og innbyggere i Estland er 31. januar 2021.

For vårsemesteret kan du søke om følgende kurs:

  • BA Startup Entrepreneurship
  • BA kreativitet og forretningsinnovasjon
  • BA programvareutvikling og entreprenørskap
  • MBA International Business Administration

ANVEND VENNLIGST GJENNOM DENNE LINKEN: href = "https://www.euas.eu/

For å finne ut mer om oss, vennligst følg våre sosiale mediekanaler:

href = "https://www.facebook.com/EEKMainor

href = "https://www.facebook.com/euas.eu

href = "https://www.instagram.com/eekmainor

href = "https://www.linkedin.com/school/euas

href = "https://www.youtube.com/user/ettevotluskorgkool

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål eller trenger ytterligere informasjon ved å kontakte vår opptaksavdeling via e- EUAS @ EUAS .eu.


Steder

  • Suur-Sõjamäe 10a, 11415, Tallinn

Spørsmål