Keystone logo
Faculdade de Ciências Médicas da Santa Casa São Paulo (FCMSCSP)

Faculdade de Ciências Médicas da Santa Casa São Paulo (FCMSCSP)

Faculdade de Ciências Médicas da Santa Casa São Paulo (FCMSCSP)

Introduksjon

SANTA CASA DE SÃO PAULO MERCY

Brotherhood of Santa Casa de Misericordia de Sao Paulo er en hundre år gammel institusjon, av portugisisk opprinnelse, engasjert, siden det sekstende århundre, hjelp til foreldreløse barn, eldre, fattige og syke. Mercy ordet omfatter emosjonell følelse "satt godhet, hjerte," handlinger i favør av andre. I lang tid, dette var det eneste sykehuset i byen og i den grad at St. Paul utvidet sin horisont og befolkningen vokste, var det nødvendig å reservere mer plass til å huse og omsorg for syke.

I 1884 ble et nytt sykehus åpnet "i høy Arouche" ved å finne oppdatert, på samme sted. I 1912, Dr. Arnaldo Vieira de Carvalho, klinisk direktør for sykehuset, oversendt ombudsmannen Brorskapet et prosjekt som formalisert undervisning av medisinske basalfag Hospital. I 1913 ble den Medical Education initiert ved Fakultet for medisin og kirurgi av. Dermed Hospital of the Holy House var det første stedet å trene leger og kirurger i delstaten São Paulo.

På midten av 1930-tallet, med etableringen av Universitetet i São Paulo (USP), kliniske stoler av Det medisinske fakultet São Paulo brukt bydeler i Santa Casa, og kurset "Dr. Arnaldo "integrert i USP, hvis grunnleggende stoler ble flyttet til bygningen på Avenida Doutor Arnaldo i 1945.

Fra 1933 studenter fra andre medisinske undervisningsinstitusjon likte også tilbudt læring på Central Hospital: Paulista School of Medicine, nå det føderale universitetet i delstaten São Paulo (Unifesp), opp til 50-tallet og starten av aktiviteter første sykehuset bygget eksklusivt for landets utdanningssystem, Hospital São Paulo. I det samme tiåret enhetene i Clinicas Sykehuset USP ble aktivert og sine studenter overført til det nye anlegget.

For disse historiske fakta, Hospital of the Holy House var fødestedet til de første medisinske skoler i São Paulo. Yrket for undervisning, forskning og bistand vedvarte og resulterte i historiske påstander til fremtidige leger returnerte til delta på det. Foreløpig blir de møtt i gjennomsnitt over 8000 mennesker daglig i alle medisinske spesialiteter, med mer enn 1200 senger tilgjengelig for innleggelser. Månedlig er utført over 90.000 polikliniske besøk og andre 80 000 akuttmottaket besøk, ca 4000 innleggelser, 3000 operasjoner og 300 000 tester i egne laboratorier og 50 000 undersøkelser på de gode tjenestene til Diagnostic Imaging. Den akuttbehandling i alle spesialiteter og høy kompleksitet tjenester er tatt som en referanse i vår region.

Omsorgen synspunkt, profilen din, din filantropiske engasjement, foreslår at midler innhentet i samsvar med Unified Health System (SUS) og Supplerende Medical reinvesteres i sine sykehus, så dette quadricentenária institusjon, holde den nyeste medisinsk utstyr, sammen med dyktige fagfolk, tilby å Brasils befolkning best mulig helsetjenester.

COLLEGE of Medical Sciences AV DEN HELLIGE HOUSE OF ST PAUL

I oktober 1962 den daværende Ombudet, Dr. Christiano Altenfelder Silva, en entusiast av ideen om å lage Medical School, sa styret som ble godkjent opprettelsen av The College of Medical Sciences Den hellige Paul er HOUSE (FCMSCSP). Dens didaktisk formatet ble etablert av Association of Physicians i hellige hus, ledet av professor Emilio Athie, en annen entusiast av skolen ideen. Begge er behørig anses grunnleggerne av denne skolen. Den er karakterisert som en privat, filantropiske, nonprofit, vedlikeholdt av stiftelsen Arnaldo Vieira de Carvalho (HCVF).

  1. mai 1963 ble det gitt innvielses klasse av medisinstudenter ved Fakultet for Medical Sciences i Santa Casa de São Paulo ved den akademiske Pedro Calmon, rektor ved Universitetet i Brasil. Den offisielle anerkjennelse av kurset ble utstedt av Federal dekret nr 62044, datert 4 januar 1968. Den første direktør for institusjonen var professor Emilio Athie og dette innlegget har vært okkupert av andre lærere, og siden 2011 ledet av professor Valdir Golin, en tidligere student ved Fakultet.

I 2000, Kunnskapsdepartementet godkjent opprettelsen av sykepleie selvfølgelig med konseptet "A" og begynnelsen av didaktiske aktiviteter i 2001. Samme år ble lavere grad i logopedi godkjent ved å starte utdanningsvirksomheten i 2002, også med karakteren "A" av MEC. I 2008 ble det aktiviteter initiert telemedisin, og gir korte kurs for medisinske institusjoner, samt fjernundervisning kurs i distribusjonen, gjennom sitt Institutt for informatikk.

Fra 2015 begynte virksomheten i to teknologiske høyskoler, Biomedical Systems, og radiologi, fokusert på operasjonell opplæring av spesialister i installasjonen, håndtering, og reparasjon av høy utstyr og progressive raffinement i utstrakt bruk i medisinsk miljø sykehus, og produsenter av bildeutstyr. Foreløpig er de fleste av sine lærere uteksaminert fra fakultetet, samt medlemmer av sykehustjenester, arbeide eller ta opp kommando innlegg. For tiden er det 374 professorer og 284 (75,9%) Leger, 77 (20,6%) Masters og 13 (3,5%) spesialister, som underviser 1,122 elever i fem konfirmasjonen kurs, 205 studenter på hovedfagskurs "Strengt tatt" og 1650 studenter av Postgraduate kurs "Lato sensu".

Innsatt i Hospital Complex for Brotherhood of Santa Casa de Misericordia de São Paulo, School of Medical Sciences i Santa Casa de São Paulo er blant de beste høyere utdanningsinstitusjonene i landet Medicine som vurderes av Kunnskapsdepartementet (Enade) i 2013. Deres bidrag til utviklingen i helsevesenet er dokumentert av en rekke vitenskapelig forskning, både grunnleggende som klinisk område, med ca 40 forskningsgrupper som er registrert med Ministry of Science and Technology. Studenter og lærere utvikle anerkjente techno-vitenskapelig forskningsaktiviteter i ulike enhetene som Central Hospital, Hospital São Luiz Gonzaga, Integrert Senter for psykisk helse, Helse-skole senter Barra Funda og Geriatric Hospital Dom Pedro II.

Steder

  • São Paulo

    Rua Doutor Cesário Motta Júnior, 61 - Vila Buarque, São Paulo - SP, 01221-020, Brazil, , São Paulo

    Spørsmål