Keystone logo
Fanshawe College

Fanshawe College

Fanshawe College

Introduksjon

Fanshawe College er en stor, offentlig finansiert høyskole som ligger i London, Ontario, Canada - omtrent to timers kjøretur fra Toronto og Niagara Falls. Det er 21 000 heltidsstudenter, inkludert mer enn 7 500 internasjonale studenter fra mer enn 100 land.

London, Ontario, Canada

Byen London har en befolkning på omtrent 400 000, og over 500 000 i hovedstadsområdet. Det er hjemmet til både Fanshawe College og Western University. London har fantastisk kunst, markeder, teatre og natteliv. Den er kjent som "Forest City" med over 200 parker og i en region omgitt av verdens største ferskvannssjøer. London har en internasjonal flyplass og er også tilgjengelig med bil, Greyhound-buss eller VIA-tog. Den kanadiske kommisjonen for UNESCO utpekte London som en UNESCO City of Music.

Programmer

Fanshawe tilbyr mer enn 200 akademiske programmer, alt fra toårige vitnemål og treårige avanserte vitnemål til postgraduate programmer (ett år) og utmerkelser bachelorgrader (fire år).

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-student

EAP – Engelsk for akademiske formål

For studenter som ønsker å studere engelsk først, tilbyr Fanshawe et EAP-program (English for Academic Purposes). Det er ti nivåer i EAP-programmet, som går i åtte uker av gangen. En gratis øvingstest er tilgjengelig, slik at elevene kan anslå hvilket nivå som er mest fornuftig.

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/eap

Fanshawe Grads får jobber

I følge de siste resultatene fra KPI-undersøkelsen (Key Performance Indicators), overstiger Fanshawes graduate-sysselsettingsgrad på 87,6 % det provinsielle gjennomsnittet med to prosent. Når de ble undersøkt seks måneder etter endt utdanning, rapporterer 80,2 % av Fanshawe-alumni at de er fornøyde med høyskoleutdanningen – og 94,2 % av arbeidsgiverne er fornøyde med ferdighetene og bidragene til Fanshawe-kandidater.

Ekstrautstyr

Alle heltidsstudenter på London Oxford Street-campus mottar et fulltids LTC-busskort, medlemskap i Student Wellness Centre og helse- og tannlegedekning gjennom Morcare. Det er mange klubber og idrettslag på Fanshawe – for spillere og for fans!

Campus funksjoner

Fanshawe har flere studiesteder i London: London campus på Oxford Street, London sentrum - som er to bygninger over gaten fra hverandre, og London South. Andre steder inkluderer School of Transportation Technology og Norton Wolf School of Aviation and Aerospace Technology, som begge ligger på Oxford Street, noen få minutter unna London-campus. Det er også regionale studiesteder i andre nærliggende byer: St. Thomas, Woodstock og Simcoe.

Internasjonale studenter kan bo på campus i bolig, eller Homestay med Canadian Homestay Network, eller bo i off-campus boliger. Mer informasjon er tilgjengelig på instituttets nettsider.

  Opptak

  Ta en titt på våre opptakskrav her: href="https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students

  Fanshawe bryr seg

  Fanshawe tilbyr en Arrival Services-pakke kalt Fanshawe Cares for alle nye internasjonale studenter. Fanshawe Cares inkluderer:

  • Airport Greeting Service drevet av studentambassadører;
  • Transporttransport fra Pearson flyplass i Toronto til London, Ontario;
  • To netters overnatting tilbys (hvis nødvendig);
  • Hjelp til å finne et sted å bo og åpne bankkonto (om nødvendig).

  Som en del av Fanshawe Cares-programmet, arrangerer International Center en velkomstøkt hvert semester for å gjøre deg kjent med høyskolen og dens tjenester, samt for å koble deg til andre internasjonale studenter.

  Stipend og finansiering

  Fanshawe tilbyr 5 millioner dollar i stipend, priser og stipend hvert år. Det er muligheter utelukkende for internasjonale studenter, som inngangsstipend.

  href="https://www.fanshawec.ca/paying-college/financial-aid-student-awards/awards/international-awards

  Campusliv og fasiliteter

  Fanshawe har et tre-etasjes studentvelværesenter som inkluderer et komplett treningssenter, en medisinsk klinikk, et tros- og åndelighetssenter, stillerom og mer. Karriererådgivere er tilgjengelige for studenter i avdelingen Employment & Student Entrepreneurial Services. Det er en nyoppusset Library Learning Commons og International Center hjelper studenter med alt fra ankomsttjenester til immigrasjonsspørsmål, og tilbyr assistanse på flere språk med fleksible avtaler for å møte våre studenters behov.

  Studenter bør koble seg til Fanshawe Student Union, eller FSU, for informasjon om de mange arrangementene og klubbene. For mer informasjon om universitetsteam, vennligst besøk instituttets nettside.

  London, Ontario, Canada ligger to timer fra Toronto eller Niagara Falls. Det er mange restauranter i verdensklasse, kjøpesentre og underholdningsmuligheter. Om vinteren kan studentene stå på ski eller snowboard på Boler Mountain, gå på skøyter i Victoria Park eller Storybook Gardens, og om sommeren er det mange festivaler i parkene. London ligger omtrent en halvtime unna strendene i Port Stanley og Grand Bend.

  Steder

  • Simcoe

   Simcoe/Norfolk Regional Campus 634 Ireland Road Simcoe, ON N3Y 4K8 Canada, , Simcoe

   • Woodstock

    Woodstock/Oxford Regional Campus 369 Finkle Street Woodstock, ON N4V 1A3 Canada, , Woodstock

    • Clinton

     169 Beech Street, N0M 1L0, Clinton

     • Kincardine

      Kincardine, Canada

      • Saint Thomas

       Saint Thomas, Canada

       • Toronto

        Bay Street,655, M5G 2K4, Toronto

        • London

         1001 Fanshawe College Boulevard, N5Y 5R6, London

        • London

         Fanshawe College Boulevard, 1001, N5Y 5R6, London

         Spørsmål