Keystone logo
Franklin Pierce University

Franklin Pierce University

Franklin Pierce University

Introduksjon

Franklin Pierce er et privat, ideelt, regionalt akkreditert universitet hvor hver student har muligheten til å oppdage sin lidenskap og sitt største potensial.

Frank S. DiPietro, som grunnla høgskolen i 1962 og fungerte som Pierces første president, opprettholdt perspektivet at "bare det lille høgskolen kan gi de intime forholdene mellom de som lærer og de som underviser." Mer enn fem tiår senere er universitetet forpliktet til denne visjonen. Med et miljø som fremmer intellektuell nysgjerrighet og en følelse av sted, forbereder fellesskapet av lærere på Pierce hver kandidat for livet på den andre siden av en grad gjennom en kombinasjon av personlig undervisning, og erfaringsbasert og anvendt læring, inkludert forskning, praksisplasser og samarbeid.

Gjennom sine studiesteder i Rindge, New Hampshire og Goodyear, Arizona, samt sentre over New Hampshire i Manchester og Libanon, tilbyr Franklin Pierce fleksible læringsalternativer som betjener et bredt spekter av studenter. Enten på campus eller online, kan studentene følge et tradisjonelt lavere spor til en tilknyttet eller bachelorgrad eller forfølge en avansert master- eller doktorgrad.

Steder

  • Rindge

    University Drive,40, 03461, Rindge

    Spørsmål