Keystone logo
© BIMM University
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Introduksjon

Glasgow Caledonian University er et karakteristisk, inkluderende og fremtidsrettet universitet som er forpliktet til sin sosiale oppgave for å fremme det felles gode. Vi har blitt et internasjonalt kompetansesenter for høyere utdanning, som fremmer arbeidskraft og global medborgerskap i våre kandidater. Vi vinner priser for vår støtte og forpliktelse til studentopplevelsen, samtidig som vi leverer innovasjon gjennom vår førsteklasses forskning på viktige områder av styrke. Vi har en tradisjon for å utvide tilgangen til høyere utdanning for dyktige individer uavhengig av deres bakgrunn, og vi utnytter vår intellektuelle og sosiale kapital til fordel for samfunnene vi serverer i Skottland og internasjonalt.

Glasgow Caledonian University (GCU) er et levende, innovativt og multi-prisbelønt universitet for det felles gode.

Vi tar sikte på å bidra til samfunnet på en måte som omfatter, men går utover det tradisjonelle rollen som et universitet. GCUs For The Common Good Forpliktelse er brakt til liv og levert av studenter og ansatte over akademiske skoler og avdelinger.

Velkommen til Høgskolen

Høgskolen, en av tre akademiske skoler i GCU, samler avdelingene for biovitenskap, psykologi, sosialt arbeid og alliert helsevitenskap og sykepleie og samfunnshelse.

Helse og livsvitenskap har i samarbeid med våre ansatte, studenter og eksterne interessenter skapt en samlende visjon som er utformet for å møte 2020-universitetsstrategien, og legger inn ekspertise, engasjement og energi i alle aspekter av skolelivet.

Vår skole samler avdelingene for biovitenskap, psykologi, sosialt arbeid og alliert helsevitenskap og sykepleie og samfunnshelse. Interdepartementalt samarbeid gir skolen mulighet til å tilby et uovertruffen utvalg av undervisningsprogrammer og fleksible leveringsalternativer, forskning, skreddersydd opplæring og konsulenttjenester på tvers av helse-, sosial- og biovitenskapssektoren.

Skolen har over 280 akademikere, blant annet professorer, lesere, postdoktorale stipendiater og forskningsassistenter. Vi mottok en fremragende 93% studenttilfredshet i den nyeste Nasjonale Studentundersøkelsen. Vi har over 4000 studenter fra hele verden, inkludert Storbritannia, Canada, Myanmar, Indonesia, Kuwait, Saudi Arabia og Bangladesh. De er en høyverdig og integrert del av vårt faglige samfunn.

Vi er forpliktet til nyskapende, engasjerende og inter-profesjonell utdanning for alle våre studenter. Dette er underbygget av våre førsteklasses fasiliteter og banebrytende forskning. Suksessen til vår metodikk er demonstrert av våre fremragende Nasjonale Studentundersøkelsesresultater.

Forskning Excellence

Excellence i undervisning og forskning, topp akademikere, støttende og stimulerende læringsmiljø på et bredt spekter av områder - fra matbiosvitenskap til sykepleie.

Vår forskning

I REF 2014, rangert vi i topp 20 i Storbritannia for helseforskning på verdensledende og internasjonalt gode standarder. Finn ut om våre prisbelønte akademikere og levende forskningsmiljø.

Våre fasiliteter

Vi tilbyr studenter og bedrifter tilgang til toppmoderne lærings- og forskningsfasiliteter i alle våre avdelinger.

Våre avdelinger

Styrken i Helse- og biovitenskapsskolen og tilhørende institutt for anvendt helseforskning ligger i vår faglige kompetanse, tverrfaglig teambasert tjenesteleveranse og streng overholdelse av regelverksstandarder som krever partnerskap med publikum, og kommersielle og ikke-statlige organisasjoner.

Vår skoles satsing på excellence og samarbeid sikrer at vi står i forkant av grunn-, forskerutdanningen og forskningspraksis og kunnskap, inspirert av et individuelt og kollektivt ønske om å bidra til forbedring av helse og velvære.

Vår skole tilbyr et bredt spekter av teoretisk kunnskap, praksisferdigheter og pedagogisk engasjement som spenner over samfunnet til benk til næringsliv og sengetøy, og tilbake til samfunnet, og støttes av løpende investeringer i våre mennesker og anlegg.

Skolen består av tre avdelinger delt inn i faglige faggrupper:

 • Institutt for sykepleie og fellesskapshelse
 • Institutt for psykologi, sosialt arbeid og alliert helsevitenskap
 • Institutt for biovitenskap

Øv akademisk karriere

Vår policy for å støtte praksis / klinisk faglig karriere i alle fagområder er grunnleggende for Helse- og biovitenskapsskolen. Disse er innebygd i vårt oppdrag mot Common Weal og underbygger vår forpliktelse til å sikre at praksis, både klinisk og akademisk, driver vår læring og vår forskning.

Vårt løpende mål er å etablere vår skole som et nasjonalt og internasjonalt anerkjent kompetansesenter, med klinisk faglig karriere og praksisutdanning akademisk karriere danner et nøkkelelement i denne visjonen.

Skolens kliniske akademiske utøvere integrerer med vellykket klinisk kunnskap, ferdigheter, forskning og utdanning i sitt fagområde for å gi fordeler til pasienter / klienter og elever, og for å forbedre tjenesteleveransen.

Gjennom våre kliniske faglige karrierer og praktiserende utdannelse akademiske karrierer, høgskolen for helse og livsvitenskap engasjere seg i real-world forskning og utdanning for å svare på ekte dilemmaer i praksis og spørsmål oppstått av de i forkant av service og omsorg levering. Praksis driver vår læring og forskning, og vår forskning gir bevis som er implementert for å praktisere til fordel for pasienter / klienter, samfunn, helse og sosialhjelpstjenester.

Støttende praksis akademiske karrierer

Klinisk faglig forskerutdanning og praksisutdanning Faglig utøvere representerer alle disipliner i Helse- og biovitenskapsskolen, og er medlemmer av etablerte forskergrupper i Institutt for anvendt helseforskning, med tilhørende infrastruktur og forskningsvirkning. De oppfyller viktige roller i å generere viktige forskningsspørsmål fra praksis og i arbeid for å sikre de nye bevisformene og påvirke tjenesteleveransen, samt helse- og sosialspørsmålspolitikken. Skolen har praksis / klinisk akademisk forskerutøvere og praksis utdannelse akademiske utøvere innen:

 • Sykepleie
 • Sosialt arbeid
 • psykologi
 • fysioterapi
 • Arbeidsterapi
 • Podiatry
 • radiologi
 • Vision Sciences - Optometri, Ortopoptikk
 • Operasjonsavdeling Øvelse

Steder

 • Glasgow

  Cowcaddens Road, G4 0BA, Glasgow

Spørsmål