Keystone logo

GEA College

A logo

Introduksjon

GEA College er et moderne utdanningssenter og en guide til forretningsutvikling.

GEA College har vært et synonym for forretningsutdanning med fokus på entreprenørskap og ledelse siden etableringen i 1990. Våre studieprogrammer er utformet for å forfølge globale trender, internasjonale standarder innen utdanning og opplæring, og for det meste etterspørselen etter kunnskap og ferdigheter , hvilke ansatte og entreprenører klarer seg på markedet og den økende kompleksiteten i forretningsprosessen.

Oppdrag

Vårt oppdrag er å utstyre entreprenører med ny entreprenørkunnskap og ferdigheter innen næringslivet slik at de kan være et skritt foran sine konkurrenter og dermed forfølge en vellykket karriere i de moderne markedsøkonomiene. Vi undersøker og utvikler ny kunnskap, overfører eksisterende kunnskap og gir utdanning og opplæring til ambisiøse mennesker.

Syn

GEA College tar sikte på å bli den beste utdanningsinstitusjonen for utdanning og trening av dynamiske entreprenører i Midt-og Øst-Europa. I fremtiden vil det bli et senter for å utvikle gode prosjekter innen forretningsutdanning og samarbeid. Innovative forretnings programmer vil være i fokus. GEA College må bli en prestisjetunge etablering, som er kjent for sitt entreprenørskap i alle forstand. Innovasjons- og forretningspragmatikk er de viktigste systemverdiene.

Strategiske verdier

Målet med GEA College er å bli det beste etableringen i denne delen av Europa de neste årene.

  • Vi skal utvikle og introdusere et identifiserbart og prestisjefylt utdanningsprogram for entreprenørskap
  • Vi skal etablere et system av aktiviteter som vil være knyttet til utviklings- og forskningsområdene
  • Vi vil strategisk forbinde med representanter for ledende økonomiske aktiviteter i regionen
  • Vi vil forene internasjonalt gjenkjennelige fagfolk, som vil fungere som elementær motor for drift og aktivitetsutvikling av GEA College
  • Vi vil opprettholde systemet for internasjonal organisasjon og GEA College organisasjon
  • Vi skal opprettholde et regionalt nettverk av strategisk tilknyttede utdanningsinstitusjoner.

Steder

  • Dunajska 156, 1000, Ljubljana

Spørsmål