Keystone logo

George Fox University

A logo

Introduksjon

Bli kjent.

Vårt løfte: At George Fox, vil hver student bli kjent - personlig, faglig og åndelig.

Det er håp om hver elev bringer til høyskole. Å bli kjent med navn. Å bli forstått, verdsatt, oppmuntret og oppløftet. At George Fox, for å bli kjent betyr at professorer og ansatte få kontakt med studenter i autentiske måter - personlig, faglig, åndelig - erkjenner at vi alle kommer til dette stedet med ulik bakgrunn, livserfaringer og drømmer for fremtiden. Å være kjent betyr at elevene ikke bare lære nye ideer, dele de sin egen. Å bli kjent middel til å bli hørt.

Når en student føler hvordan det er å bli kjent på denne måten, blir de inspirert. Og det er da virkelig forandring skjer. Kunnskap flytter fra sinnet til hjertet. Karriere slå inn kall. Tro blir til handling. Og det er derfor vi begynne med en enkel løfte, at hver student skal bli kjent.

nasjonalt anerkjent

George Fox er kjent nasjonalt som en standout Christian University, rangering blant de 10 beste i Forbes Media rangering av "Best i religiøst tilknyttede høgskoler." Vi er klassifisert av US News & World Report som en første-tier regionalt universitet, og Forbes rangerer konsekvent oss blant de beste kristne høgskoler i landet.

faglig strenge

Studenter ved George Fox nyte en utfordrende læreplan som oppmuntrer betydelig stipend og søknad. Lavere og høyere grads studenter i Richter Scholars Program, for eksempel gjennomføre original forskning med fakultetet mentorer - undersøker saker som kurer for brystkreft, undersøker diabetes på cellenivå, eller studere traumer og kognitiv utvikling. Vi er en av bare 11 skoler, inkludert Yale, Dartmouth, Cal Tech og University of Chicago, til å delta i denne prestisjetunge programmet.

student Fokusert

Fakultetet og administratorer design programmer som setter elevene først, erkjenner at hver elev har ulike mål og behov. Fra personlig faglig veiledning til pågående åndelig formasjon, lærere veiledning og karriere rådgivning, er hele utdanningsprosessen ved George Fox organisert rundt våre studenter 'vekst og suksess.

relasjonelt Designet

Som et Kristus-sentrert universitet forankret i Friends tradisjon, George Fox unikt designet for å oppmuntre meningsfulle relasjoner. Elevene kjenner sine professorer med fornavn, og i sin tur, professorer er tilsiktet om å kjenne sine studenter på et fornavn basis. At George Fox, tror vi transformativ læring begynner med helhetlige, autentiske relasjoner - og å gjøre disse typer tilkoblinger til en prioritet er det som skiller oss fra hverandre.

Opportunity Rich

George Fox gir ressursene i et nasjonalt universitet og tilgjengeligheten til muligheter som bare et mindre universitet kan gi. Lavere og høyere grads studenter deltar i livsforvandlende opplevelser som fakultets-veiledet forskningsprosjekter, praksisplasser og studere i utlandet programmer. Alternativene er mangfoldig. Her kan en student utføre i et spill, konkurrere i NCAA Division III lagidretter, synger i kor, og med føre en student klubb. Våre mindre størrelse betyr store muligheter.

Faith Infused

Tro gjennomsyrer alle deler av pedagogisk erfaring ved George Fox. Lærere og administratorer, som alle bekjennende kristne, er dedikert til å integrere tro og læring, og er lidenskapelig om å hjelpe elevene å oppfylle sine yrkes kall. Studentene får en dypere forståelse av Gud i sammenheng med en Kristus-sentrert samfunnet fokusert på å elske Gud og mennesker, og ved å lære hvordan tro kan utvikle hele mennesker som blir fremragende fagfolk.

tjenesten Minded

George Fox tar på alvor utfordringen med Jesus Kristus for å være agenter for kjærlighet og forsoning i verden. Studentene tar skole-sponset service turer til ulike tverrkulturelle innstillinger som for eksempel Dream Center i Los Angeles, den Makah Nation i Washington, eller Swaziland for å hjelpe AIDS-ofre. Noen programmer, som teknologi, integrere tjenesten i læreplanen. Hver høst, lukker universitetsområdet for vår årlige Serve Day og sender mer enn 2000 studenter, professorer og ansatte til å jobbe frivillig i samfunnet.

globalt Engasjert

Siden den ble grunnlagt, har George Fox oppfordret sine studenter til å søke måter å gjøre sin tro relevant i verden. Vår forpliktelse til oppsøkende, studere i utlandet og adressere sosial rettferdighet problemer i vår tid har bidratt til å skape et læringsmiljø som legger vekt på global bevissthet og engasjement. George Fox er rangert av US News & World Report blant topp 60 av ca 1800 akkrediterte høyskoler og universiteter i landet for andelen av studenter som studerer i utlandet. Høyere og lavere grads service turer fortsette å løse komplekse sosial rettferdighet bekymringer i Afrika, India, Brasil, Ukraina og Romania.

Steder

  • George Fox University: Newberg Campus 414 N. Meridian St., 97132, Newberg

Spørsmål