Keystone logo
Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI

Introduksjon

"Grigore T. Popa" universitetet for medisin og farmasi fra Iasi, Romania er en av de eldste og mest prestisjefylte institusjonene i landet, og er klassifisert som et universitet for avansert forskning og utdanning. Prioriteringen av utdanningsprosessen er opplæring av eksepsjonelle eksperter med sterk teoretisk og praktisk bakgrunn, i stand til å takle enhver konkurranse på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Fakultet for medisinsk bioingeniør tilpasser kontinuerlig sine utdanningsprogrammer til arbeidsmarkedets behov. Tatt i betraktning den økende etterspørselen fra veltrente spesialister i biomedisinsk naturvitenskapelig grensefelt, tilbyr Fakultet for medisinsk bioingeniørarbeid et partnerskap der sjansen er på siden av de som vet hvordan de skal bruke det. Vi vil at du skal ha mot til å ta livet ditt i hendene med kraften fra en bioingeniør, med fysioterapeutens ferdigheter, tilliten i tankene dine, og utdannelse og ånd til å bringe muligheter til å løfte deg på de høyeste toppene i lykke til oppfylte drømmer.

Som utdannet innen fysioterapi vil du arbeide innen medisinsk tjenester direkte knyttet til rehabilitering og optimalisering av pasientfunksjonene, barn eller voksen, for å bidra til integrasjon i bestemte livsaktiviteter.

Fysioterapeuter setter stadier av individuelle terapeutiske planer basert på statiske og dynamiske treningsprogrammer, i henhold til klinisk diagnose og anvender fysioterapiteknikker, kinetisk, profylaktisk assistanse og motoriske rehabiliteringsteknikker.
Gå inn i FYSIOTERAPIENS FASSINERENDE UNIVERS!
Mer informasjon:
https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/physiotherapy/

Kandidatene fra Bioengineering spesialiserer seg på sykehus, akademiske institutter, narkotikaforetak, proteser og statlige organer.

Medisinske bioingeniørspesialister jobber med komplekst medisinsk utstyr, designer, utvikler eller tester medisinsk utstyr, og deltar aktivt sammen med det medisinske personalet i å gjenopprette pasienter.

Medisinsk Bioengineers bruker kunnskap om biologi, fysikk, matematiske mønstre og datasimulering for å utvikle nye terapier og medisinske bioteknologier.

Se til FRAMTIDEN med kraften til en BIOENGIØR!

Mer informasjon:
https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/biomedical-engineering/

Rangeringer

Grigore T. Popa University of Medicine and Pharmacy i Iasi er det eneste medisinske universitetet som er inkludert i:

- TOP 25 utøvende universiteter i tverrfaglige publikasjoner U - Multirank 2019

- TOP 50 Times Higher Education New Europe 2018

- TOP 300 Times Higher Education University Impact Rankings 2020

- Topp 500 Shanghai = Biomedisinsk ingeniørfag

- TOP 601+ Times Higher Education Clinical, preclinical & Health 2020

- Grønn rangering

- QSRanking

Steder

  • Iași

    Strada Universității,nr. 16, 700115, Iași

Spørsmål