Keystone logo
The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

Introduksjon

Hvem vi er

GWs Columbian College of Arts and Sciences trives forskning, kritisk tenkning er endemisk, samarbeid er konstant, og opplæring i virkeligheten går hånd i hånd med læring. På grunn av høyskolens misunnelsesverdige beliggenhet i hjertet av nasjonens hovedstad, begynner aktivt engasjement i klasserommet og fortsetter i regjeringshallen, museets gallerier, laboratoriene til NIH, NASA og DOE, ambassadene til internasjonale diplomater, og bakrommene til Smithsonian og andre ærverdige institusjoner.

Høgskolen er den intellektuelle og kreative ryggraden til universitetet, et sted der kunst, humaniora, samfunnsvitenskap og naturvitenskap samles for å danne en mengde ideer og muligheter. Som en leder blant landets liberale kunstinstitusjoner på grunn av en nyskapende læreplan som vektlegger perspektiver, analyser og kommunikasjon, er studenter med kompetanse som trengs for å være effektive og ansvarlige borgere i det 21. århundre. På profesjonelt nivå og doktorgradsnivå samarbeider doktorgradsstudenter med et fakultet av lærde som inkluderer Fulbright-mottakere, prisbelønte koreografer, publiserte forskere og kritikerroste forfattere for å fremme et spekter av forskning om temaer som spenner fra å kontrollere klimagassutslipp til å fordype seg i autisme årsaker, utbredelse og behandling.

Velkommen til Columbian College Graduate Studies

Nyutdannede programmer i GWs Columbian College of Arts and Science er en magnet for toppforskere og en katalysator for læring og oppdagelse innen et bredt spekter av kunst, humaniora og sosiale og harde naturvitenskapelige felt. Våre grader og sertifikater integrerer den høyeste utdanningskaliberen, fra våre verdenskjente programmer innen fag som historie, statsvitenskap og offentlig politikk, til vårt banebrytende arbeid innen kunstterapi, rettsvitenskap og hbtp-helsepolitikk og praksis. En avansert grad fra et av GWs 82 Arts & Sciences-programmer er i motsetning til noen annen erfaring fra forskerskolen.

Ikke bare er vi fra de mest innflytelsesrike institusjonene i Washington, DC, men fakultets- og alumni-nettverk inkluderer et ekstraordinært utvalg av internasjonalt anerkjente ledere. På Columbian College vil du få verktøyene til å trives både intellektuelt og profesjonelt.

Statistikk

Konkurransedyktig. Tilkoblet. Omfattende.

 • 2800 studenter
 • 49 mastergrader
 • 24 doktorgrader
 • 15 Sertifikater
 • 534 Heltidsfakultet
 • 80 000+ Columbian College Alumni (bor i alle 50 stater og 120+ land)

  Opptaksalternativ 2

  Columbian Colleges doktorgrads-, master- og utdanningssertifikatprogrammer tilbyr en transformativ opplevelse, og forbinder studenter med noen av de mest innflytelsesrike lederne og institusjonene mens de samarbeider med offentlige og private organisasjoner i landets hovedstad og rundt om i verden.

  Våre doktorgradsstudenter er forberedt på akademisk og profesjonell utvikling gjennom en utdanning som er gjennomsyret av streng stipend og praktisk anvendelse.

  Stipender og finansiering alternativ 2

  Alumnistatistikk

  Rangering

  USA Today College Rangeringer

  • 7. beste høyskole for statsvitenskap i USA

  2018 Akademisk rangering av verdensuniversiteter

  • Topp 76-100 samfunnsvitenskapsskoler i verden

  US News & World Report

  • Historie, 59. beste i USA
  • Economics, 63. beste i USA
  • Engelsk, 67. beste i USA

  Spørsmål