Keystone logo
Hadassah Academic College Jerusalem

Hadassah Academic College Jerusalem

Hadassah Academic College Jerusalem

Introduksjon

Hadassah Academic College Jerusalem (HAC) er en tverrfaglig institusjon som kan skryte av en mangfoldig studentmasse fra alle samfunnslag og religioner, samt en voksende internasjonal studentpopulasjon fra hele verden. Som en unik akademisk høyskole i hjertet av Jerusalem, er vi forpliktet til å skape like muligheter for alle våre studenter, samtidig som vi oppmuntrer til respekt for mangfold. Dette inkluderer en vekt på gjensidig forståelse mellom studenter og deres lokalsamfunn.

Vår akademiske modell fokuserer på å trene nye generasjoner av kvalifiserte fagfolk samtidig som vi legger vekt på dyktighet og innovasjon innen instruksjon, eksakte vitenskaper og vitenskapelige sysler. Vi tilbyr et bredt utvalg av bachelor- og hovedfagsprogrammer på vårt lokale språk, samt et økende antall engelske og internasjonale programmer, inkludert individuelle kurs og grader. Disse internasjonale programmene inkluderer en rekke workshops, akademiske og tekniske kurs. I tillegg til de som undervises av vårt interne fakultet, er vi regelmessig vertskap for internasjonale eksperter på sine felt som gjesteforelesere i nevnte kurs. I tillegg samarbeider vi med en rekke internasjonale, høyere utdanningsinstitusjoner om felles kurs med fakultets- og studentutvekslingsprogrammer.

Høyskolen vår er åpen for registrering i år, og tilbyr to hybride eller fullstendig online internasjonale programmer:

 • En full mastergrad (hybridprogram – online med en årlig 10-dagers fortettet klinisk periode): Masters of Optometry and Vision Sciences, M.Optom*
 • Flere individuelle kurs (helt online):
  Kjører nå:
  - Glaucoma Masterclass
  - Monstre, spøkelser, superhelter og andre merkelige skapninger som nøkler til vår kultur

*Denne graden lar studenter med relevante bachelorgrader og lisensiering ta individuelle kurs fra pensum uten å registrere seg for hele graden. Vi inviterer deg til å utforske våre internasjonale programmer og ser frem til å høre fra deg!

Campus funksjoner

Campustjenester

Bibliotek

Datalaber

Øyeklinikker

Som en del av Hadassah Academic College pågående forpliktelse til å tilby offentlige helsetjenester og avanserte studentopplæringsmuligheter, tilbyr høgskolen en optometri- og øyepleieklinikk av topp kvalitet til allmennheten. Denne klinikken gir Jerusalems innbyggere høykvalitets, rimelige synstjenester levert i en vennlig, omsorgsfull atmosfære.

Audiologiske klinikker

Som en fortsettelse av Hadassah Academic College sin forpliktelse til høykvalitets spesialitetshelseklinikker, tilbyr høgskolen en rekke hørsels- (audiologi) og otolaryngologi (øre-nese-og-hals) klinikker. Claire & Emanuel G. Rosenblatt-klinikken for kommunikasjonsforstyrrelser er hjemmet til spesialiserte klinikker som tilbyr utmerket helsevurdering og behandling for lokale Jerusalem-innbyggere. Klinikkene tilbyr også virkelige læringsmuligheter for Hadassah-studenter, som kan observere og lære av helsepersonell som praktiserer i felten.

Tale- og språkklinikker

Hadassah Academic College forpliktelse til avansert studentopplæring og kvalitetsoppsøkende klinikker i helsevesenet blir synliggjort på klinikken for tale- og språkvansker. Klinikken tilbyr en rekke tjenester for utredning av språkvansker, pediatriske språkforsinkelser og tale- og språkvansker.

  Rangeringer

  Hadassah Academic College har blitt rangert i Israel, det europeiske kontinentet og verden for øvrig i forskjellige kategorier.

  Landsrangering

  Denne typen rangering fokuserer på hvordan instituttet utmerker seg i ulike akademiske prestasjoner. Hadassah Academic College er nummer 28 i landet Israel, Europa.

  Effektrangering

  Denne typen rangering er organisert basert på hvordan instituttet har fått innvirkning i Israel. Disse virkningene fokuserer på sosial, økonomisk og politisk presentasjon rundt i samfunnet. Hadassah Academic College er rangert som nummer 15707 i verden for påvirkningen den gir.

  Åpenhetsrangering

  Hadassah Academic College er rangert som nummer 6049 i sin åpne virksomhet. Denne kategorien fokuserer på hvordan Hadassah Academic College gjennomfører sin akademiske prosess og saker åpent i Israel for verden.

  Fortreffelighetsrangering

  Hadassah Academic College er rangert som nummer 4370 på hvordan den utmerker seg på forskjellige felt. Dette inkluderer akademiske prestasjoner, siteringer, referanser og mer.

  Steder

  • Jerusalem

   37 Hanevi'im St., Jerusalem, Israel., 9101001, Jerusalem

  Spørsmål