Keystone logo
Fresenius University of Applied Sciences

Fresenius University of Applied Sciences

Fresenius University of Applied Sciences

Introduksjon

Fresenius University of Applied Sciences

Fra hovedcampus i Idstein ved Wiesbaden kan Fresenius University of Applied Sciences se tilbake på mer enn 167 års tradisjon i undervisningen i realfag. I 1848 grunnla Carl Remigius Fresenius Fresenius Chemical Laboratory, som har viet seg helt fra starten til praktisk laboratoriearbeid så vel som utdanning. Sertifisering som et privat sponset, statlig godkjent universitet for anvendt vitenskap fulgte i 1971.

I dag tilbyr universitetet heltids- og deltidsbachelor- og mastergrader samt yrkesopplæring og videreutdanning ved hovedkvarteret i Idstein og campusene i Köln, Hamburg, München, Düsseldorf, Frankfurt, Berlin og New York. Kursene er tildelt ulike fakulteter: Kjemi og biologi, Helse og sosial, Økonomi og medier og design.

Dette rent markedsorienterte kommunikasjonstiltaket har imidlertid absolutt ingen innflytelse på det juridiske rammeverket til Fresenius University of Applied Sciences . Skolene er ikke en erstatning for fakultetene, men gjør det mulig for universitetets markedsavdeling ikke bare å presentere studiekursene, som har vokst sterkt i antall de siste årene, i markedet på en mer oversiktlig og fokusert måte, men også bedre møte de behovene til potensielle og eksisterende studenter. Alle universitetets lovbestemte komiteer og deres organisering i de ulike fakultetene vil i så måte fortsatt beholde sin relevans og gyldighet i fremtiden.

Steder

 • Idstein

  Fresenius University of Applied Sciences Limburger Straße 2

 • Berlin

  Jägerstraße 32, 10117 Berlin, , Berlin

  • Munich

   Infanteriestraße 11A, 80797 München, , Munich

   • Wiesbaden

    Moritzstraße 5, 65185 Wiesbaden, , Wiesbaden

    • Hamburg

     Alte Rabenstraße 1, 20148 Hamburg, , Hamburg

     • Düsseldorf

      Platz der Ideen 2 40476 Düsseldorf, , Düsseldorf

      • Heidelberg

       Sickingenstraße 63-65 69126 Heidelberg, , Heidelberg

       • Idstein

        Limburger Straße, 2, 65510, Idstein

        Spørsmål