Keystone logo
Fresenius University of Applied Sciences M-kurs (medisin)
Fresenius University of Applied Sciences

M-kurs (medisin)

Cologne, Tyskland

11 Months

Tysk

Fulltid

Mar 2025

EUR 11 440

På universitetsområdet

Introduksjon

Studienkolleg NRW er en del av den anerkjente Hochschule Fresenius - University of Applied Sciences. Vi forbereder internasjonale søkere med en utenlandsk universitetskvalifikasjon - som ikke er anerkjent som tilsvarende den tyske Abitur - for akademiske studier ved et tysk universitet.

For å oppnå den tyske universitetskvalifikasjonen må du ta en universitetskvalifikasjonseksamen, den såkalte Feststellungsprüfung. Både de forberedende kursene og Feststellungsprüfung (universitetsopptaksprøven) finner sted på campus til Hochschule Fresenius i Köln. Hochschule Fresenius har fått i oppdrag av distriktsregjeringen i Köln å gjennomføre denne universitetskvalifikasjonseksamenen siden 2012. Eksamenen er dermed offisielt anerkjent.

Vårt M-kurs (medisin) forbereder deg til medisinske og biologiske studieprogrammer i Tyskland. Du vil ikke bare tilegne deg det tyske språket, men også bli undervist i biologi, fysikk og kjemi. Etter at du har bestått Feststellungsprüfung, vil du være kvalifisert til å søke på alle universiteter i Tyskland innen medisin.

Opptak

Læreplan

Om skolen

Spørsmål