Keystone logo
© Domus Academy
Humanitas University

Humanitas University

Humanitas University

Introduksjon

Et internasjonalt universitet dedikert til Life Sciences i Milano. Utdanning og opplæring fullt integrert med Humanitas sykehus og vitenskapelig forskning.

Et universitet fokusert veldig på veksten av studentene, deres trening, deres kliniske og forskerkarrierer, i Italia og utenlands. Etterutdanning med medisinsk spesialskole, mastergrad, og videregående opplæringsprogrammer og doktorgrader. En smart campus som er teknologisk avansert i infrastruktur og tjenester.

Internasjonalisering, innovasjon, samhandling, integrering med sykehuset og forskningssenteret: det er slik vi lever universitetsutdanning i biovitenskap og hva som gjør at Humanitas University skiller seg ut.

128326_DSC05101-2.jpg

Kursene

Alle kursene våre er inspirert av konseptet aktiv læring, og balanserer teori og praksis nøye for å sikre at studentene våre utvikler kritiske og autonome tenkekompetanse sammen med spesifikke faglige kompetanser.

Humanitas University forbereder studentene sine på å trives i kliniske og forskningsområder i Italia eller utenlands. Et internasjonalt og stimulerende miljø rammer alle kursene våre ved Humanitas University . Vi søker å støtte studentenes personlige og profesjonelle vekst og tror på å pleie en ånd av samarbeid, nysgjerrighet og ansvar.

I dag har Humanitas University 1400 studenter og studenter. Studenter er delt inn i 4 emner:

180 per år for MD i medisin og kirurgi (engelsk); 60 per år for MEDTEC School (engelsk); 140 per år for en bachelorgrad i sykepleie (italiensk); 50 per år for en bachelorgrad i fysioterapi (italiensk).

Integrering med Humanitas sykehus

Humanitas er det første italienske sykehuset som er kvalitetssertifisert som et akademisk sykehus av Joint Commission International. Det er et av de mest teknologisk avanserte europeiske sykehusene og internasjonalt kjent for sin forskning på sykdommer i immunsystemet. Humanitas har spesialiserte enheter som behandler onkologiske, kardiovaskulære, nevrologiske, ortopediske, autoimmune og inflammatoriske sykdommer. Det har også et topp øyesenter, et enestående fruktbarhetssenter og en høyspesialisert ulykkes- og beredskapsavdeling. Medisinsk assistanse, støttet av beste fagkunnskap og en tverrfaglig tilnærming, blir supplert med konstant forskningsaktiviteter som tar sikte på å forbedre og personalisere behandlingen. IRCCS Istituto Clinico Humanitas leder en gruppe sykehus i Italia, som ligger i Milano, Bergamo, Castellanza, Torino og Catania.

Internasjonal dimensjon

Humanitas tiltrekker seg unge mennesker fra Italia og fra hele verden og tilbyr muligheten til å delta i en unik type utdanning. Det er et internasjonalt knutepunkt for opplæring av leger, sykepleiere, fysioterapeuter og forskere som er i stand til å takle fremtidig vitenskapelig, teknologisk og sosial endring. Den nære integrasjonen mellom sykehuset, forskningslaboratoriene og universitetet skaper forutsetninger for at helsepersonell kan få erfaring ved å samarbeide tett med pasienter og samtidig tilegne seg metodikken og strengheten som vitenskapelig forskning krever - et middel til å skape synergi mellom klinisk og laboratoriepraksis i pedagogisk sammenheng.

Studentene har sjansen til å lære av PRofessorer, besøksprofessorer som inkluderer 3 nobelprisvinnere, og forsker med påvist internasjonal erfaring.

Videre kan studentene leve studieopplevelser i utlandet takket være det internasjonale nettverket med forskningssentre og utenlandske medisinske institusjoner.

En integrert tilnærming for utdanning og opplæring

Ved Humanitas University sikrer en integrert undervisningstilnærming at våre fremtidige leger tilegner seg teoretisk kunnskap ved siden av kliniske ferdigheter. De flerfaglige undervisningsmetodene inkluderer problembasert og erfaringsbasert læring. Den første tilnærmingen oppfordrer studentene til å utvikle analytiske og reflekterende ferdigheter som kreves under klinisk praksis; det andre fokuserer på uavhengig forskning, beslutningstaking og teamarbeid. Simulering spiller også en grunnleggende rolle i medisinsk opplæring - det er stedet der studentene kan lære i trygge og kontrollerte omgivelser under veiledning av veiledere, hvis rolle er å legge til rette for læringsprosessen etter hvert som målene blir gradvis mer utfordrende, alt fra historieopptak og prosedyreferdigheter, til simulering av pasienter med høy troverdighet i komplekse kliniske scenarier.

Campus funksjoner

Humanitas University er den eneste medisinske skolen på engelsk i Milano med sin egen campus, og tilbyr studentinnkvartering bare noen få skritt unna ditt universitet, sykehus og forskningssenter. Bli med i vårt internasjonale studentsamfunn, bo på et trygt sted, midt i et grønt område, omgitt av alt du måtte trenge i hverdagen!

Ta kontakt med instituttet for mer informasjon om overnatting.

  Stipend og finansiering

  For å tiltrekke seg de mest talentfulle og motiverte kandidatene, har Humanitas University etablert et merittbasert stipendprogram, med stipender verdt mellom 6 000 og 20 000 € hvert år.

  Ta kontakt med instituttet for mer informasjon om stipend.

  Rangeringer

  Humanitas University er den høyeste nye oppføringen i Times Higher Education World University Rankings 2023

  Humanitas University har gått inn i Times Higher Education (THE) International Ranking for første gang, rangert blant de 250 beste universitetene i verden av 1799 universiteter som er analysert, og plasserer seg selv som den beste nye oppføringen .

  Prof. Marco Montorsi, rektor ved Humanitas University , uttalte: "Vi er veldig fornøyd med dette resultatet, som viser at det italienske forsknings- og universitetssystemet kan ta utfordringen med global og europeisk konkurranse, forbedre ferdighetene våre og ta på seg en voksende rolle å tiltrekke seg talent. THE bekreftet virkningen av vår vitenskapelige forskning, som fikk en poengsum på 99,7 av 100, i tråd med andre internasjonale rangeringer.»

  THE-rangeringen er basert på 13 ytelsesindikatorer , som dekker alle områder av universitetsaktivitet: undervisning, forskning, vitenskapelig innvirkning, teknologioverføring og internasjonalisering.

  Campusliv og fasiliteter

  Vårt internasjonale kontor støtter studenter med alle ombordstigning og administrative prosedyrer (visum, oppholdstillatelse, helseforsikring...).

  Rådgivningstjenesten vår tilbyr gratis og konfidensiell støtte for alle problemer du måtte oppleve i løpet av studiet på universitetet. Det er en mulighet til å snakke om dem i en konfidensiell setting med en faglig kvalifisert person.

  Humanitas tilbyr et USMLE-forberedelseskurs for alle studenter som ønsker å ta eksamen og starte sitt opphold i USA.

  Erasmus+ Project and Travel Grants tilbød å leve en studieopplevelse i utlandet takket være det internasjonale nettverket med forskningssentre og utenlandske medisinske institusjoner.

  Mario Luzzattos simuleringssenter er det største og mest teknologisk avanserte senteret i Europa, og det tilbyr toppmoderne utdanningskurs og praktiske workshops.

  Humanitas University ønsker førsteårsstudentene velkommen og organiserer et dedikert øyeblikk for dem: integreringsdagen, en dag med aktiviteter for å hjelpe førsteårsstudentene til å oppdage Milano og bli kjent med hverandre. Alle Hunimed-studenter inviteres til å bli involvert i mange prosjekter og fritidsaktiviteter organisert av universitetet, for eksempel Hunimed-gallanatten (en kveld dedikert til studenter for å feire slutten av studieåret) eller de flere idrettslagene.

  Ta kontakt med instituttet for mer informasjon om arrangementer og aktiviteter.

  Steder

  • Milan

   Via Rita Levi Montalcini 4 Pieve Emanuele, , Milan

   Spørsmål