Keystone logo

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

A logo

Introduksjon

iCLA vil holde et online åpent campusarrangement for internasjonale studenter 12. november

Registrer deg for å bli med oss her

Velg liberal arts. I Japan.

International College of Liberal Arts ( iCLA ) er et iCLA , amerikansk iCLA hvor det primære undervisningsspråket er engelsk. Studentene kan velge mellom et bredt utvalg av kurs som en del av en innovativ læreplan som fører til en bachelorgrad i International Liberal Arts. Bare 90 minutter vest for Tokyo kombinerer iCLA et flerkulturelt læringsmiljø med en vakker tradisjonell japansk setting i skyggen av Fuji-fjellet. iCLA gir studentene den unike muligheten til å fordype seg i selve essensen av japansk kultur, samtidig som de tilegner seg en moderne og globalt relevant utdannelse ved våre toppmoderne fasiliteter.

Alle iCLA studenter har en læreplanerfaring i liberal arts college når de studerer mot vår innovative Bachelor of International Liberal Arts-grad. iCLA læreplanen ble designet for å dyrke kritisk, kreativ, uavhengig og global tenkning. iCLA studenter lærer å tilegne seg og analysere kunnskap for å lage sine egne svar på eldgamle spørsmål.

Vårt boligcampus gir en tverrkulturell iCLA , som sikrer at temaene internasjonalisering og globalisering løper gjennom hele livet på iCLA , ikke bare i klasserommet. Små interaktive klasser er kjernen i vår pedagogiske tilnærming. Lavt forhold mellom fakultet og student fremmer tette forbindelser mellom instruktører og studenter og forbedrer kommunikasjon og samarbeid mellom studentene selv.

Første års felles erfaring inkluderer fokus på grunnkurs og omnibuskurs som er en fin måte for studentene å finne det som er interessant for dem og ta en informert beslutning om deres hovedområde.

I det andre året ser studentene nærmere på hovedfaget sitt mens de tar en rekke kurs og erfaringsbaserte læringsverksteder. De tradisjonelle hovedfag i Global Business and Economics og Statsvitenskap er beriket av integrasjon med kurs i datavitenskap, psykologi og sosiologi som gir dybde og bredde. Kurs i kunst, musikk, språkkunst, scenekunst, gis et symbiotisk forhold i hovedfagene i Japan-studier og tverrfaglig kunst. Den unike naturen til humaniora er brakt frem av "design ditt eget hovedfag" -filosofi der studentene kan velge et bredt utvalg av kurs fra forskjellige disipliner og designe sitt eget hovedfag.

I det tredje året har studentene god sans for sitt spesialfelt og kan forfølge en fordypning innen sitt hovedområde. Studenter kan ta studier i utlandet (valgfritt for internasjonale studenter) i en av over 60 partnerskoler spredt over 30 land.

I løpet av det siste året er seniorseminaret og Graduation Research Project (GRP) i fokus for studiet. GRP lar studentene vise frem sine skriving, kritiske tenkning og problemløsende ferdigheter de har lært på college. Studentene utvikler uavhengig tenkning ved å diskutere og dele forskningen sin med jevnaldrende gruppen og gjør seg klar til å bestemme neste trinn etter college.

Opptaksalternativ 2

Steder

  • Yamanashi Prefecture, Japan, , Kofu

Spørsmål